Alaturi de Marius Teicu si de sotia sa, Rodica, la cimitirul Izvorul Nou din Bucuresti au venit, inca de dimineata, multi artisti.

Keo a fost printre primii: a venit a aprpins o lumanare la capataiul Patriciei si a plecat. A marturisit ca o stie pe ffica lui Marius Teicu de cand erau copii, scrie wowbiz.ro

La slujba de inmormantare, care a inceput la pranz, printre rude se afla si cateva vedete: Adi Despot, Alexandra Ungureanu, Felicia Filip, sunt doar cateva dintre ele. 

Marius Teicu si sotia sa au ajuns devreme, au intrat in capela, langa sicriul Patriciei si nu au mai iesit.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Tristetea celor doi parinti a impresionat pe toata lumea pentru ca toti cei care ieseau din capela plangeau in hohote, fie ca erau barbati sau femei. 

Patricia a murit miercuri dimineata in Spitalul Fundeni unde se afla internata de la jumatatea lunii iulie. Fiica lui Marius Teicu avea doar 41 de ani si de aproape doi ani suferea de leucemie.

Anul trecut a facut un transplant medular, iar in ultimele luni mai multe transfuzii de sange. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si