Administratorii unei sere din localitatea Bălcescu, județul Constanța, au început deja să trimită roșiile în mai multe magazine. Prețul pornește de la 9 lei și 50 de bani.

Citește și: VIDEO- Prețul cepei a explodat! A crescut cu 300% din 2019 până în prezent

Cât vor plăti românii pentru roșiile românești?

Primele roșii românești, deja, au apărut pe piață.

Ca în fiecare an, noi suntem primii producători de tomate din Dobrogea. Avem la raft patru soiuri de tomate: roșii cherry 500g, roșii cherry 200g, roșii prunișoară. Prețul de pornire va fi undeva la 9 lei și 50 de bani pe caserolă.”, ne-a mărturisit Eveline Lanțoc, administratorul unei sere.

Legumele au fost crescute cu mare grijă pentru a ajunge în casele oamenilor.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

”Noi ne axăm pe roșii de calitate superioară. Investim în combaterea dăunătorilor, polenizarea este tot biologică. Nu suntem nevoiți să stropim cu insecticide, chimicale sau stimulatori de creștere a plantelor.”, mai spune Eveline Lanțoc.

În urmă cu o săptămână, cele patru tipuri de roșii au ajuns pe rafturile unor magazine din județul Constanța și urmează să ajungă în București în luna mai.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si