Primesti bonuri de masa? Atunci asta e o veste buna pentru tine. Valoarea tichetelor creste - Vezi la ce suma frumusica s-a ajuns

Angajatii din Romania care beneficiaza de tichete de masa primesc astazi o veste buna din partea autoritatilor. Valoarea unui tichet a fost majorata.

C.I.P., joi 01 martie 2018 , 14:12

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Acum, angajatorul, cel care ofera aceste tichete, poate opta pentru doua variante de tichet, cele de 15.09 lei si cele de 20 de lei. "Firmele cu marje mari de profit vor putea acorda, si cu siguranta ca vor da astfel de mariri salariale, ca o masura pentru fidelizarea angajatilor. Asta arata totusi cat de mici sunt salariile romanilor, iar salariul ar trebui sa fie indestulator pentru toate cheltuielile angajatului si nu sa mai fie nevoie de suplimentarea lui cu tichete de masa", a declarat Cristian Parvan, secretarul general al Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania.

Singura categorie sociala ce nu va mai putea primi tichete de masa sunt bugetarii, asta dupa ce in 2018 acordarea acestora a fost abrogata potrivit noii legi a salarizarii bugetare. 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si