Primarul din Videle a intrat în greva foamei. Edilul a ieșit în stradă la scurt timp după ce s-au numărat voturile. 

Primul demers în calitate de primar: greva foamei

Cornel Gogan a câștigat alegerile locale  din Videle, obținând peste 2.500 de voturi din partea alegătorilor. Noul primar a decis să iasă intre stradă, făcând greva foamei. Edilul a luat această decizie la scurt timp după  numărarea voturilor.

Citește și: VIDEO Rezultate parțiale sectoare București. Răsturnare de situație în lupta pentru Primăria Sectorului 1. Cine vor fi primarii de sector în Capitala UPDATE

Motivul pentru care edilul din Videle a ieșit în stradă: "Este datoria mea"

[Sursa foto: Capturi Facebook Exploziv News 24]

Alături de primar s-au alăturat mai mulți cetățeni. Edilul din Videle dorește să îl facă pe managerul spitalului să demisioneze. Demersul lui Cornel Gogan are ca scop dreptatea pentru cetățenii orașului.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: Marcel Ciolacu declară sectoarele 1 și 2 câștigate de alianța PSD PNL. Când va fi ales candidatul pentru prezidențiale: „Asta înseamnă democrație”

Motivul pentru care edilul din Videle a ieșit în stradă: "Este datoria mea"

[Sursa foto: Capturi Facebook Exploziv News 24]

”Este datoria mea pentru cetățenii din orașul Videle să fac acest lucru, pentru că tema campaniei a fost Spitalul Orășenesc din Videle, sănătatea comunității noastre, o comunitate care, de mai bine de trei ani, este sfidată și este ignorată de actualul manager.

Consider că, doar așa, prin această măsură îmi pot arăta respectul față de cetățenii care mi-au acordat încrederea la alegerile locale.

Astăzi, în jurul orelor 15, am venit singur în incinta spitalului, am mers la dânsul în birou, l-am rugat respectuos să își dea demisia pentru două motive. Unu: concursul prin care a câștigat funcția de manager este declarată de Tribunalul Alexandria ilegal, și al doilea, pentru că tot timpul i-am spus că primarul este antrenorul de fotbal al echipei și că, astăzi, dânsul nu mai face parte din noua echipă și i-am adus câteva precizări despre starea spitalului,

pe care o știm cu toții”, a transmis primarul din Videle, potrivit Exploziv News 24.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si