Primul festival rock din mediul rural se desfasoara in acest weekend la Corbii de Piatra! Nume mari si-au anuntat prezenta

Intre 10 si 12 august, la Corbii de Piatra (judetul Arges) se va desfasura festivalul rock "Stonebird".

Petru Luca, luni 06 august 2018 , 21:45

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

”Stonebird Festival”, aşa cum a fost botezat, este un festival ROCK 100% care va avea loc pe dealurile de deasupra satului Corbii de Piatră, între 10 şi 12 august, anunta bitpress.ro. Dave Evans, primul solist AC/DC şi celebrul tobar Mike Terrana, Partizan, Zob, Lupii & Alex Calancea, Uniforma, Black (Serbia), My Queen (cu Dan Helciug), Bucium vor fi protagoniştii evenimentului, în prezentarea lui Claudiu Cîrţînă de la RockFM.

Aşa cum se întâmplă la astfel de festivaluri, publicului aşteptat din toată ţara i se propune nu doar show-ul, ci şi evadare în aer liber, interacţiune cu comunitatea locală, drumeţie, bucătărie tradiţională şi campare, potrivit bitpress.ro. Sursa citata mai noteaza ca festivalul oferă vizitatorilor zonă de camping, parcare, zonă de food & drink, zone de relaxare pentru peste 1500 de persoane. Participanţii pot veni cu cortul sau se pot caza la localnici (agroturism), unde vor fi serviţi cu bucate naturale 100%, chiar din ograda lor. La Corbii de Piatra exista cea mai veche manastire rupestra din Romania. 

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si