Primul interviu cu vaduva lui Gyuri Pascu dupa moartea fostul ei sot! Daniela Marin nu poarta doliu si si-a regasit zambetul. Au trecut 8 luni de la decesul regretatului artist

Daniela Marin, fosta sotie a lui Ioan Gyuri Pascu, a aparut pentru prima oara in cadrul unui interviu, dupa moartea artistului.

Webeditor: Mihai Dragan Author: Radu Constantin duminică 21 mai 2017 , 20:40

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Daniela Marin a dat primul interviu dupa moartea fostului ei sot, Ioan Gyuri Pascu. Vaduva artistului a vorbit despre viitoarele proiecte ale Teatrului Spiritual, un proiect pe care l-a gandit impreuna cu Gyuri si pe care, recent, a hotarat sa-l continue. A fost un interviu dat Mariei Gheorghiu si difuzat la postul de radio Bucuresti FM, insa care a fost si filmat pentru contul de Youtube al statiei.

Fosta sotie a lui Gyuri (mijloc) se bucura din nou de viata

Daniela Marin s-a aratat neasteptat de volubila, la 8 luni de la moartea fostului ei sot. Ea a parut relaxata si s-a amuzat alaturi de cei doi colegi ai ei de la teatru, actorii Andrei Rosu si Alice Nicolae. Usor slabita, insa destul de aranjata, Daniela a parut sa fi depasit perioada critica pe care a traversat-o in ultimele luni. Interesant este si faptul ca Daniela Marin nu poarta doliu. Ea a venit imbracata intr-o bluza de culoare verde-inchis. Acest detaliu poate fi explicat prin faptul ca atat ea cat si Gyuri aveau alte optiuni religioase decat cele „clasice”.
Daniela Marin a atins doar „in trecere” subiectul „Gyuri Pascu”, in ciuda eforturilor moderatoarei care a adus de mai multe ori vorba despre regretatul artist.
Daniela Marin nu a vorbit insa despre moartea lui Gyuri sau despre felul in care a resimitit ea aceasta drama. 


„Andrei ar fi trebuit sa regizeze „Mese”, ultima piesa. Dar s-a intamplat ceva atunci, nu stiu ce a fost anul trecut, oricum, a fost un an ciudat si foarte, foarte greu, asa ca prima incercare a lui Andrei nu este „Mese”, asa cum ar fi trebuit ci este „I Love Democracy”, s-a limitat sa spuna Daniela Marin despre moartea lui Gyuri.
Femeia a vorbit despre „renasterea” Teatrului Spiritual, care a coincis practic cu revenirea ei in spatiul public. Aceasta a avut loc in luna martie, cu piesa scrisa de Gyuri, „Repetitie in casa inimii”. Pana la acea data, Daniela Marin refuzase orice contact cu lumea exterioara si blocase toate proiectele la care lucra.

„Acesta a fost un spectacol (Repetitie in casa inimii, n.r.) pentru el (Ioan Gyuri Pascu n.r.), nu face parte din repertoriu. Pentru acea ocazie... am schimbat scenariul, evident, fata de cel de anul trecut, pentru ca anul trecut a fost tot pentru el, dar cu el. Acum a trebuit sa schimbam. A fost un spectacol dedicat”, a mai spus Daniela Marin.
Ioan Gyuri Pascu a murit in septmebrie 2016


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si