Primul roman care a castigat la loteria bonurilor fiscale a castigat din nou. A luat bonul castigator dintr-un cos de gunoi

Constantin Lungu este un aradean care se poate considera norocos. El este unul dintre primii romani care a castigat la loteria bonurilor, iar acum a dat din nou lovitura

C.I.P., miercuri 04 ianuarie 2017 , 18:18

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Aradeanul a fost declarat castigator la extragerea din 31 decembrie cu un bon in valoare de 187 de lei ce a fost eliberat in data de 27 aprilie 2016. "A dat Domnul de am luat bonul castigator. De doi ani de zile ma lupt si adun bonuri sa castig. Sper sa iau premiul cel mare", a spus Lungu.

Omul aduna zilnic bonuri din cosurile de gunoi din magazine sau benzinarii. "In 2 ani de zile cred ca am dat vreo 2.000 de euro numai pe benzina ca sa ma plimb sa le adun. Au fost zile cand n-am avut 30-40 de lei sa bag benzina sa ma duc dupa ele, dar ma imprumutam si le strangeam. Pe ploaie, zapada, soare, n-a contat. Important e ca am crezut. Oamenii nu cred in astaa si arunca bonurile, asa ca eu le iau si uite, am castigat", a declarat omul pentru cei de la Arad Online.

Constantin Lungu este cel care la prima extragere de la loteria bonurilor a castigat cu 23 de bonuri in valoare de sase lei.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si