Primul soţ al Marianei Bitang, dezvăluire emoţionantă: ”Sunt mândru că din delegaţia Ineului la Marea Unire a făcut parte şi bunicul meu, Bitang Gheorghe!”

Viorel Bitang are un copil cu Mariana Bitang, actuala soţie a lui Octavian Bellu.

Petru Luca, miercuri 05 decembrie 2018 , 08:32

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Inainte să-şi unească destinele cu Octavian Bellu, celebra antrenoare a lotului olimpic feminin de gimnastică, Mariana Bitang, a fost căsătorită cu un cunoscut antrenor de înot din Arad, Viorel Bitang. Viorel (61 de ani) si Mariana au împreuna un baiat mare, pe Andrei, la un moment dat iubitul Sandrei Izbaşa.

Zilele trecute, cu ocazia Cenenarului, primul soţ al Marianei Bitang a postat o fotografie emoţionantă, însoţită de un text  pe măsură.

”Delegaţia Ineului la Alba Iulia 1918! La Adunarea Naţională de la Alba Iulia, din 1 decembrie 1918, au participat 1228 de delegaţi şi 100.000 de români din întreaga Transilvanie. Sunt mandru ca din delegatia Ineului a facut parte si bunicul meu Bitang Gheorghe”, a notat Viorel Bitang.  


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Culiță Sterp a cedat nervos la Survivor România 2021! A fost căutat de poliție peste... Culiță Sterp a cedat nervos la Survivor România 2021! A fost căutat de poliție peste tot. Ce s-a întâmplat?
spotmedia.ro
Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază,... Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază, nimeni n-a venit să-l curețe (Galerie Foto)
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
b1.ro
Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion! Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion!
infoactual.ro
Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a... Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a impresionat o lume întreagă
infoactual.ro
CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de... CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de a face mult rău”
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si