Prin Bucovina, pe urmele răzeșilor. Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în „ROventura”

„ROventura” ne invită, sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, la o plimbare prin fascinanta Bucovină, pe urmele răzeșilor. George Mihai și Andreea Străvoiu ne poartă pașii prin locuri unice, dar ne invită și să ne bucurăm de gustul bucatelor strămoșești.

Author: Sorin Negru vineri 26 noiembrie 2021 , 13:10

Nu ratați, sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, o nouă ediție „ROventura”, prezentată de Mihai Ghiță și Andreea Străvoiu, la Kanal D.

[Sursa foto: Kanal D]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Niciunde nu poți surprinde mai bine, parcă, frumusețea Țării Dornelor, ca aici, pe plaiul răzeșilor din Drăgoiasa. Români lipiți de locul de baștină, liberi din tată-n fiu și gospodari nepereche, neamul răzeșilor, parcă și-a făcut cuib în Rai, după cum ni se arată locul.

Citeste si: Incursiune de poveste în Țara Dornelor, la „ROventura”

O expediție cu șenilata le poartă pașii  roventurienilor într-una dintre cele mai frumoase și nebune aventuri montane de până acum.

Citeste si: Legătura neștiută dintre Alex Pițurcă și avocata sa. Cine este, de fapt, Silvia Uscov, cea care îl reprezintă în dosarul în care este cercetat- kanald.ro

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”- wowbiz.ro

Străbatem, prin intermediul „ROventura”, un traseu de o zi întreagă, cu șenilata, pentru a ne bucura de experiențe unice, menite să satisfacă și setea de adrenalină a celor care ajung aici și vor să descopere Bucovina...

altfel.

Călătorii noștri ne invită, apoi, la un popas pentru a ne delecta cu bucate alese ale locului. Răzeșul aprinde buturugile, scoate merindele din remorcă, și se pune pe gătit. Experiențele precum aceasta de care ne bucurăm noi, în această ediție ”ROventura”, sunt neprețuite dar, totodată, și greu de povestit.

Natura merită protejată, pentru cât e de generoasă cu noi, prin măreția și frumusețea sălbatică pe care ni le așterne în fața ochilor, pretutindeni. Întocmai ca odinioară, Răzeșul face astăzi, din ingeniozitatea ciobanilor, un spectacol de miros, gust și culoare.  Adevărate acadele de brânză răzășești, delicioasele gustări, sunt un mic miracol aici, în singurătatea muntelui. 

Nu ratați, sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, o nouă ediție „ROventura”, prezentată de Mihai Ghiță și Andreea Străvoiu, la Kanal D.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si