Prin ce dramă a trecut Oana Roman chiar în Ziua Centenarului! Fosta prezentatoare TV a izbucnit în plâns! "Ne înjură, ne blamează" FOTO!

Oana Roman, lacrimi de durere chiar în Ziua Centenarului. Uite ce a păţit.

marți 04 decembrie 2018 , 08:13

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

1 Decembrie a fost o zi în care pe toate străzile de pe plaiurile mioritice s-a simţit, parcă după prea mult timp de absenţă, spiritul patriotic.

Veşnicele nemulţumiri exprimate de compatrioţii noştri de toate vârstele au fost înlocuite pe reţelele de socializare cu elogii la adresa ţării şi la adresa personalităţilor marcante ale istoriei românilor.

Paradele au fost de asemenea impresionante la împlinirea a 100 de ani de la Marea Unire, iar sute de mii de maşini au circulat cu steagul României la vedere.

A fost într-adevăr o zi cu sentimente copleşitoare, dar singura persoană publică pe care am văzut-o în lacrimi este Oana Roman, fiica primului premier postdecembrist.

Oana Roman, lacrimi de durere chiar în Ziua Centenarului. "Tata şi-a iubit şi îşi iubeşte enorm ţara"

Fosta prezentatoare tv este patriotă, după cum a declarat de nenumărate ori, dar a mărturisit că, pe 1 Decembrie, o cuprinde mereu un sentiment de tristeţe când se gândeşte la adolescenţa ei.

" Nu pot să nu-mi amintesc că am avut o adolescenţă chinuită, tatăl meu dedicându-se în mare parte ţării şi carierei lui politice. Aş vrea ca la un moment dat să se scrie istoria corect şi să afle toată lumea câte a sacrificat Petre Roman pentru România, începând cu familia. Acum toţi ne înjură, ne blamează şi spun că am furat, dar habar nu au despre ce vorbesc şi care este, de fapt, adevărul.

Tata şi-a iubit şi îşi iubeşte enorm ţara, iar eu i-am simţit lui lipsa cum nu vă imaginaţi în perioada în care aveam cea mai mare nevoie de el", a declarat Oana Roman, pe insta story, chiar în ziua Centenarului.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Curs valutar BNR miercuri, 21 aprilie 2021: Euro scade, dolarul crește! Cum arată... Curs valutar BNR miercuri, 21 aprilie 2021: Euro scade, dolarul crește! Cum arată ultimele cotații
spotmedia.ro
Vor fi tot mai puțini cei care doresc să se vaccineze, iar coerciția nu funcționează.... Vor fi tot mai puțini cei care doresc să se vaccineze, iar coerciția nu funcționează. Ce e de făcut? Interviu
spotmedia.ro
Vor fi tot mai puțini cei care doresc să se vaccineze, iar coerciția nu funcționează.... Vor fi tot mai puțini cei care doresc să se vaccineze, iar coerciția nu funcționează. Ce e de făcut? Interviu
b1.ro
Cel mai bun drob de miel. Chef Cătălin Scărlătescu a dezvăluit rețeta bunicii sale. Ce... Cel mai bun drob de miel. Chef Cătălin Scărlătescu a dezvăluit rețeta bunicii sale. Ce SECRET ascunde
infoactual.ro
Previziuni Carmen Harra despre război: Va schimba lumea pentru totdeauna Previziuni Carmen Harra despre război: Va schimba lumea pentru totdeauna
infoactual.ro
Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului! Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului!
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si