Joi seara, A.L. un tânăr de 24 de ani a alertat autoritățile după ce ar fi găsit cadavrul unei fete într-un apartament dintr-un bloc. Băiatul spune că a făcut cumplita descoperire în timp ce-și plimba câinele, când a ajuns la locuința acesteia.

Citeste si: Victoraș Micula a șters postările prin care anunța că va fi arestat și a dat-o pe religie: ”Dumnezeu să vă binecuvânteze”

Citeste si: Victor Ciorbea are datorii de peste un milion de euro! El şi soţia le pot plăti din pensiile uriaşe, care le aduc aproape 80.000 de euro pe an!

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

După audieri, susrse din anchetă spun că ar fi fost neconvingător și confuz în privința orelor în care a luat și a adus înapoi câinele la apartament, devenind astfel principalul suspect.

Citeste si: VIDEO| „Donator de viitor”. Povestea impresionantă a lui Nicușor, un copil genial

Citeste si: Rușii intră pe piața de ride-sharing din România. Smiley a fost primul client

Tânăra a fost ucisă fiind înjunghiată de nouă ori, iar din apartament lipsesc cheile de la mașină, spun apropiații, deși aceasta e totuși parcată în fața blocului din Bragadiru.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si