Principele Nicolae a muncit intr-un supermarket ca sa se intretina! La 19 ani, nepotul Regelui Mihai monta mochete in casele englezilor!

Desi era nepotul Regelui Mihai, Principele Nicolae a muncit ca orice tanar pentru a-si castiga existenta.

Author: Matei Vaihan Webeditor: A.N. vineri 16 martie 2018 , 21:19

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

S-a aflat ca Principele Nicolae a muncit intr-un interviu pe care acesta l-a acordat recent. Nepotul Regelui Mihai, nascut in Anglia, unde a fost crescut de mama sa, Principesa Elena, nu s-a ferit de munca, preferand sa aiba propriile sale venituri.

Principele Nicolae a muncit: "Nu m-am descurajat"

La 19 ani am avut prima slujbă adevărată. Un prieten care avea o afacere cu pardoseli mi-a oferit un loc de muncă. Transportam mochete şi le montam în casele oamenilor. Era o muncă grea, dar mie îmi plac activităţile fizice, aşa că nu m-am descurajat. Mai târziu, am lucrat şi pentru Tesco, un mare lanţ de supermarketuri”, a dezvaluit Principele Nicolae in Formula AS.

Principele Nicolae a muncit: "Adunam fanul"

Cu toate ca facea parte din Casa Regala, Principele Nicolae a muncit ca orice tanar. „ Am lucrat şi-n Kenya, în timpul expediţiei mele. Iar în Statele Unite, am lucrat la ferma mătuşii mele.

Era perioada recoltei, adunam fânul şi-l duceam în şoproane şi mă ocupam de întreţinerea cailor. Lucram de la 8 dimineaţa la 9 seara, dar nici nu simţeam când trecea timpul, caii sunt nişte animale minunate”, a mai dezvaluit Principele Nicolae, care in vara acesta se va insura cu logodnica sa, Alina Binder.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si