Principesa Margareta va candida la presedintie din partea PSD? Uluitorul anunt a fost facut de o monarhista celebra!

Vestea ca Principesa Margareta ar putea candida la presedintie a fost data de Marilena Rotaru, o apropiata a Regelui Mihai.

Webeditor: Petru Luca Author: Matei Vaihan joi 08 martie 2018 , 20:56

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In contextul in care Casa Regala a Romaniei asteapta de la politicieni reglarea statutului sau, printr-o lege, a aparut vestea ca Principesa Margareta va candida la presedintie. Supozitia a fost facuta de Marilena Rotaru, fost realizator la TVR, care a facut, de-a lungul anilor, mai multe interviuri cu Regele Mihai.

„Pe surse: În schimbul legii instituţionalizării, Principesa Margareta va candida la preşedinţie din partea PSD. Trădare până la capăt!”, a postat Marilena Rotaru, care este presedinte al Miscarii pentru Regat si Coroana.

Principesa Margareta va candida la presedintie. Monarhistii sunt revoltati

Monarhistii au reactionat vehement la vestea ca Principesa Margareta va candida la presedintie. „Se rasuceste Majestatea Sa Regele Mihai I al Romaniei in mormant. I-au spalat creierul Principesei Margareta. Traiasca Principele Nicolae al Romaniei. El este urmasul la tron...Ei, sper sa fie o gluma ....cum sa candideze!!! ....Doamne, fereste!..Oh, Doamne, cata lipsa de demnitate, cata lipsa de suflet, cata lipsa de iubire si respect pentru parintele ei si Regele nostru atat de incercat... Nici nu exista cuvinte, doar lacrimi si amar...”, au postat sustinatorii Monarhiei.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si