Prinţul Charles a "spart" cutia secretelor! Cine l-a obligat să se căsătorească cu Prinţesa Diana

Au trecut 21 de ani de la moartea Prinţesei Diana! Fostul ei soţ a făcut o serie de dezvăluiri uluitoare.

M. P., vineri 09 noiembrie 2018 , 15:38

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

La 21 de ani de la moartea fostei sale soţii, Prinţul Charles recunoaşte că s-a căsătorit cu lady Diana Spencer e la presiunea tatălui său, prinţul consort Philip, şi că "îşi dorea cu disperare" să renunţe la nuntă.

"Doream cu disperare să renunţ la nunta din 1981, după ce, în timpul logodnei, am descoperit cât de îngrozitoare erau perspectivele, neavând nicio şansă să apuc să o cunosc pe Diana", le-a spus prinţul de Wales într-o mărturie publicată în biografia nou lansată de corespondentul regal Robert Jobson, "Charles at 70: Thoughts, Hopes and Dreams".

Chiar şi aşa, acesta nu-şi învinuieşte părinţii pentru căsnicia eşuată, ci dă vina pe media.

"Mai important este faptul că, spun surse din interior, Charles nu îi învinuieşte pe părinţi pentru mariajul său nefericit. Şi nu îi învinuieşte nici pentru incapacitatea sa de a renunţa la logodnă", scrie Jobson.

"Puterea şi influenţa media care au condus spre logodnă şi căsătorie erau de neoprit. Să mă retrag, aşa cum îţi imaginezi, ar fi fost o catastrofă", ar mai fi spus acesta.

Nu a fost niciun secret că cei doi nu au fost îndrăgostiţi unul de celălalt.

La rândul ei, prinţesa Diana a dezvăluit într-o serie de filmări că ziua nunţii a fost „cea mai urâtă din viaţa ei“, iar înainte de căsătorie l-a întâlnit pe prinţul Charles de 13 ori.

„Timp de o săptămână mă suna zilnic şi apoi nu-mi mai vorbea trei săptămâni. Foarte ciudat. Emoţia pe care o simţeam când ştiam că trebuie să sune era atât de mare şi de intensă“, declară Lady Di.  

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si