Prințul Paul al României  a fost depistat în timp ce se afla în Malta. Acesta este unul dintre cei mari fugari din țară.

Astăzi, prințul Paul, nepotul nelegitim al regelui Carol al II-lea, a fost arestat preventiv de autoritățile din Malta. Ce a declarat Ministrul Justiției, Alina Gorghiu, potrivit informațiilor transmise de antena3.ro?

Prințul Paul al României, arestat preventiv în Malta

După ce a fost depistat, instanța din Malta a decis să îl aresteze preventiv până pe data de 9 mai pe prințul Paul al României. Anunțul arestării acestuia a fost făcut de Ministrul Justiției, Alina Gorghiu.

Citește și: VIDEO- Prințul Paul al României, unul dintre cei mai cunoscuți fugari din țara noastră, a fost prins. Unde a fost depistat

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

paul lambrino si lia

Paul Lambrino, prinț al României, și Lia

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Ministrul a declarat că va face demersurile necesare pentru ca Paul de România să își ispășească pedeapsa în țară.

Prințul Paul al României a fost condamnat la o pedeapsă de 3 ani şi 4 luni de închisoare pentru comiterea infracțiunilor de cumpărare de influenţă şi complicitate la abuz în serviciu. Potrivit declarației Ministrului, Paul de România ar fi încercat să iasă pe cauțiune, dar cererea i-ar fi fost respinsă. 

Citește și: "Nu mai plânge!". Roberta s-a aruncat în brațele lui Sebastian, după ce a ajuns la capătul puterilor. Cine ar fi de vină pentru starea blondinei? Noul concurent simte că îi va călca curând pe urme: ”Mă provoacă"

”Instanța din Malta a decis azi arestarea preventivă a fugarului Paul de România până pe data de 9 mai. Din informațiile pe care le avem, solicitarea acestuia, de a fi eliberat pe cauțiune, a fost respinsă, decizie care poate fi însă contestată.

După cum știți, acesta a fost condamnat la pedeapsa de 3 ani şi 4 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de cumpărare de influenţă şi complicitate la abuz în serviciu, în dosarul Ferma Băneasa. Ministerul Justiției va continua demersurile și va depune eforturi pentru ca prințul Paul să-și execute pedeapsa în România, așa cum procedează cu orice fugar al statului român. Vom informa cu privire la etapele procedurale ulterioare. Vom furniza toate documentele și informațiile necesare pentru ca instanța din Malta să accepte predarea fugarului”, a transmis Alina Gorghiu, Ministrul Justiției, potrivit antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si