Prințul Paul al României, unul dintre cei mai cunoscuți fugari din țara noastră, a fost prins. El a fost depistat în Malta, acolo unde, se pare, s-ar fi aflat în vacanță. În anul 2020, justiția din România l-a condamnat pe prințul Paul la 3 ani de închisoare, însă până să aplice pedeapsa, acesta a fugit, iar de atunci reușit să evite de mai multe ori procedurile de extrădare.

Ce se va întâmpla de această dată ne spune colega mea, Delia Săndulachi, a transmis Simona Pătruleasa.

Prințul Paul al României a fost prins

Paul al României a fost prins într-un resort din Malta. Urmează acum să fie demarate formalitățile de extrădare către autoritățile din România, însă aceste proceduri pot dura chiar și câteva luni, asta după ce la începutul acestei luni, instanța din Franța a respins definitiv extrădarea lui, pe motiv că unul dintre judecătorii care făcea parte din completul de la noi nu a depus jurământul de învestire.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

Citește și: Când va fi extrădat Paul Lambrino? Fiul nelegitim al regelui Carol al II-lea era în vacanța în Malta, alături de soție

Paul de România a fost condamnat la trei ani și patru luni de închisoare în decembrie 2020, pentru trafic de influență, dare și luare de mită, în dosarul Ferma Băneasa. A fugit din țară înainte de a-și afla sentința, iar autoritățile de la noi au emis încă de atunci un mandat european de arestare pe numele lui. În același dosar au fost condamnate alte optsprezece persoane, iar procurorii estimau atunci că prejudiciul adus statului român este de 145 de milioane de euro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si