Probabil cel mai bogat premier al Romaniei! Nicolae Vacaroiu a strans o avere impresionanta si este de ani buni Presedinte al Curtii de Conturi!

Nicolae Vacaroiu este de ani buni Presedinte al Curtii de Conturi si a ajuns sa detina o avere impresionanta.

Author: D.C. Editor: Daniel Coltuc Webeditor: Mihai Dragan joi 09 februarie 2017 , 20:48

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Nicolae Vacaroiu este unul dintre cei mai bogati fosti premieri pe care i-a avut Romania. El castiga peste 12.000 de lei pe luna din functia de Presedinte al Curtii de Conturi la care se mai adauga 3.000 lei din pensie. La venitul familiei contribuie si sotia lui, Marilena Vacaroiu, care are o pensie chiar mai mare decat a sotului ei: peste 3.800

lei pe luna.
Asa arata casele pe care Nicolae Vacaroiu le detine
Asa arata casele pe care Nicolae Vacaroiu le detine

Interesant este ca Nicolae Vacaroiu a declarat doua imobile si ambele sunt pe numele sotiei: un apartament de 116 mp in Prahova si o casa de vacanta de 602 mp in Arges. Fostul prim-ministru mai are un teren de 4,3 hectare mostenit in Mehedinti, iar sotia alte trei terenuri in Olt, Arges si Prahova.

Vacaroiu a inceput sa-si puna bani deoparte inca din anul 2000, cand si-a deschis primul cont activ si azi. In acest moment, el detine nu mai putin de 8 conturi si depozite bancare, in care se afla aproximativ 171.000

lei si peste 100.000 euro.

In urma cu o saptamana, Nicolae Vacaroiu s-a plans ca banii promisi de guvernul Grindeanu, cuprinsi in bugetul pentru 2016 sunt prea putini si nu-i ajung nici pentru salariile angajatilor. El a lasat sa se inteleaga ca se gandeste la posibile concedieri. „Bugetul pe care-l am pentru 2017, nu-mi acopera plata salariilor pentru cei aflati la ora actuala. Se spune ca la rectificare. Asta e cu totul altceva si eu nu ma bazez niciodata pe rectificari, ma bazez pe lege, iar bugetul trebuie sa se faca pe legi in vigoare ”, a spus Nicolae Vacaroiu.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si