Ramas singur sa-si creasca fetita, Cornel Spiridon ii multumeste in fiecare zi Celui de Sus ca are putere sa treaca peste toate!

De curand, mama lui a fost internata. Cu ajutorul medicilor si al tratamentului potrivit, s-a facut bine... dar, Superman de Sibiu a primit alta lovitura. de data aceasta la clubul unde lucreaza ca bodyguard.

In urma scandalului din club, Superman de Sibiu si-a fracturat mana.

De curand, medicii au hotarat sa-l opereze.

Cea mai dureroasa lovitura a venit, insa, cand fiica lui s-a imbolnavit. "A luat un virus foarte grav. Nu stiu, de afara, de la scoala, nu stim. Mi-a  varsat o zi si o noapte. Atunci, cei care sunt parinti ma inteleg, atunci se rupe totul in tine. Ne-am dus la medical de familie. I-a dat ce trebuia, tratament o saptamana a stat pe tratament. Primele doua zile au fost mai critice, pana s-a oprit din varsat, dupa aceea hidratare. Am urmat toti pasii conform tratmentului", spune el disperat.

In tot acest timp, sibianul nu s-a dezlipit de fetita lui. "Inainte de a fi un barbat puternic esti parinte. Si e sentimental aclea de parinte care, clachezi sa spun asa. Se rupe ceva in tine stiind ca copilul tau e bolnav si tu chiar numai sa fii langa el, altceva nu poti sa fac.
Sa fii langa el, tratatment si sa urmezi instructiunile medicilor"
, a spus el.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Cornel a devenit cunoscut in mai, anul trecut, dupa ce a fost martorul unui accident rutier. Fara sa ezite niciun moment, sibianul i-a acordat primul ajutor victimei.

Barbatul purta atunci un tricou de super-erou si... de aici i s-a spus Superman de Sibiu. Abia dupa acel accident, a iesit la suprafata si povestea lui impresionanta! Isi creste singur fetita de 9 ani pe care o iubeste ca pe ochii din cap.

"Daca as putea si daca as avea puterea eu, as lua durerea nu numai la fetita mea. Si orice parinte sunt sigur ca ar lua durerea copiilor", explica el.

Intre timp, starea de sanatate a fetitei s-a imbunatatit, iar Alesia va locui in perioada urmatoare la bunici.

Barbatul este si tata, si mama pentru copila lui de cand aceasta avea doar cateva luni.

Pe viitor, Superman de Sibiu se gandeste sa-si schimbe meseria. Vrea ceva fara riscuri! Nu pentru el, ci pentru Alesia!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si