Probleme mari la votul din judetul Dolj! PNL a contestat deja peste 3.200 de cereri pentru urna mobila!

Ca orice zi de votare, nu puteau sa lipseasca incidentele. In mai multe sectii de votare din tara au fost probleme, dar cele mai mari par a fi in judetul Dolj.

Author: C.I.P. Editor: Catalin Patru duminică 05 iunie 2016 , 11:29

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Reprezentantii Partidului National Liberal au contestat cele 3.200 de cereri pentru urna mobila, considerand ca unele solicitari reprezinta situatii exagerate. "Cele 3.213 cereri reprezinta 0,55% din numarul total de alegatori cu drept de vot. PNL doreste sa atraga atentia asupra unor situatii exagerate de solicitari de urna mobila. In acest sens, desi exista un numar de 25 de localitati fara nicio cerere de urna mobila, 14 localitati cu pana la 10 cereri, 8 localitati cu

un numar între 10 si 20 de cereri, constatam ca avem si un numar de 6 localitati cu un numar de cereri de peste 5% din numarul de votanti. Exemple sunt comunele Carcea, Catane, Perisor sau Botosesti Paia 8%- 50 oameni netransportabili din 625 votanti", au scris reprezentantii PNL intr-un comunicat dat presei.

Tot ei au anuntat ca nu vor ezita sa faca plangere penala in cazul in care vor exista abuzuri din partea medicilor de familie implicati in solicitari nefondate pentru urna mobila.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si