Procesul in care Cristian Boureanu este judecat pentru ultraj a inceput in urma cu trei saptamani. La termenul care a avut loc acum 4 zile, instanta a solicitat citarea mai multor martori care au asistat la eveniment. Este vorba despre soferul fostului politician, dar si de mai multi politisti care au asistat la eveniment si chiar au filmat cu telefoanele mobile. Marturia acestora ar putea cantari mult in defavoarea lui Boureanu, care risca pana la 3 ani de inchisoare pentru ultraj si lovire, chiar daca el a fost cel care a iesit cel mai sifonat din altercatie.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Alaturi de Cristian Boureanu a fost trimisa in judecata si iubita acestuia, Laura Dinca, pe motiv ca ar fi agresat verbal oamenii legii. Parti vatamate sunt agentii de politie Ovidiu Andrei si Dorin Iamandi, dar si doua spitale din Capitala, unde au primit ingrijiri medicale cei care au fost implicati in bataie.

La inceputul lunii iunie, Cristian Boureanu l-a lovit pe politistul Andrei Ovidiu, care a replicat cu un pumn care l-a trimis pe fostul parlamentar in lumea viselor.

Boureanu era sub influenta alcoolului, cand a fost oprit de un echipaj de politie pentru un control de rutina. In urma scandalului, Boureanu a fost retinut si si-a petrecut mai multe saptamani in arest preventiv. La randul sau, fostul politician a depus o plangere penala impotriva politistilor care au actionat impotriva lui.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si