Probleme noi pentru medicul Gheorghe Burnei! O asociatie l-a dat in judecata pentru calomnie

Medicul Gheorghe Burnei are acum si mai multe probleme.

Radu Constantin, joi 15 martie 2018 , 19:19

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Gheorghe Burnei si firma de relatii publice cu care medicul a colaborat anul trecut, in plin scandal legat de „experimentele” pe pacienti, au fost dati in judecata de catre Asociatia „Daruieste viata”, un ONG care si-a propus sa ajute pacientii aflati in stare grava. Actiunea in instanta vine ca urmare a unor acuzatii grave facute de medic prin intermediul agentiei de PR. Acesta a sustinut ca ONG-urile „Daruieste viata” si „Daruieste aripi” se afla in spatele scandalului urias in care este implicat Burnei, miza fiind una financiara.

„Cele doua ONG-uri sorosiste, atat de pornite impotriva chirurgului Burnei, primesc regulat comision pentru pacientii dusi la anumite clinici din afara tarii pe baza formularului E112. In comisia de aprobare a acestor formulare se afla chiar renumitul chirurg Burnei, care respingea toate cazurile care puteau fi operate in tara”, se arata intr-un comunicat de anul trecut al agentiei de PR care il reprezenta pe Gheorghe Burnei.

Asociatia „Daruieste viata” a respins categoric acuzatiile si i-a cerut lui Gheorghe Burnei sa vina cu probe in sprijinul afirmatiilor. Pana la urma, intregul scandal urmeaza sa se lamureasca in instanta. Asociatia a depus o actiune in civil la Tribunalul Bucuresti la sfarsitul lunii decembrie a anului trecut, insa pana acum nu s-a judecat nici un termen al procesului. Asociatia „Daruieste viata” a fost infiintata in anul 2012 de Carmen Uscatu si Oana Gheorghiu. Conform site-ului oficial al organizatiei, prezentatoarea Paula Herlo este presedinte onorific al asociatiei. 

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si