Cu putin timp inainte sa isi puna capat zilelor, Asad si-a rugat mama sa il mute la o alta scoala. Martorii spun ca in ziua respectiva Asad a fost agresat in curtea scolii de baieti mai mari, cu varste cuprinse intre 16 si 18 ani.
Mai mult, un martor le-a povestit anchetatorilor ca a vazut un filmulet in care mai multi baieti il forteaza pe Asad sa se intinda pe jos si ii incurajau pe altii sa sara pe el.
Un elev ar fi informat un profesor despre ceea ce se intampla afara.
Mama baietelului este devastata de cele intamplate.
O ancheta este in desfasurare pentru a se stabili cauza exacta a mortii. Autoritatiile au declarat ca urmeaza sa fie efectuata o autopsie pentru a se stabili daca pe corpul lui Asad exista urme de violenta, relateaza Daily Mail.

Cu putin timp inainte sa isi puna capat zilelor, Asad si-a rugat mama sa il mute la o alta scoala. Martorii spun ca in ziua respectiva Asad a fost agresat in curtea scolii de baieti mai mari, cu varste cuprinse intre 16 si 18 ani. Mai mult, un martor le-a povestit anchetatorilor ca a vazut un filmulet in care mai multi baieti il forteaza pe Asad sa se intinda pe jos si ii incurajau pe altii sa sara pe el.Un elev ar fi informat un profesor despre ceea ce se intampla afara, dar acesta din urma nu a dat importanta acestui episod.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Mama baietelului este devastata de cele intamplate. O ancheta este in desfasurare pentru a se stabili cauza exacta a mortii.

Autoritatiile au declarat ca urmeaza sa fie efectuata o autopsie pentru a se stabili daca pe corpul lui Asad exista urme de violenta, relateaza Daily Mail.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si