Procesul dintre fratii Dolanescu s-a terminat. Ce suma imensa impresionanta trebuie sa imparta cei doi

Procesul dintre Ionut si Dragos Dolanescu s-a incheiat 12 iulie dupa opt ani. S-au luptat pentru mostenirea de un milion de euro lasata de indragitul de muzica populara, Ion Dolanescu, potrivit click.ro.

Author: A.L. joi 13 iulie 2017 , 10:01

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Dragos traieste in Costa Rica alaturi de familie duce o viata fericita. 

„Imi fac trei cruci, bine ca s-a terminat. in mod normal, trebuia sa ma inteleg cu Ionut si sa impartim totul frateste, dar n-am avut cu cine vorbi, asa am ajuns sa ne cautam dreptatea in tribunal”, a declarat Dragos.

Chiar daca procedul s-a terminat, cei doi baieti ai regretatului artist trebuie sa astepte alte doua saptamani, pana cand se va da sentinta si vor afla cevor primi.

„Teoretic, Ionut ar mai avea sa ma despagubeasca cu peste 150.000 de euro, iar daca nu o face in termen de trei luni, va fi executat silit”, ne-a mai marturisit Dragos.

Vila din strada Caimatei este evaluata la peste 400.000 de euro, drepturile de autor, estimate la 70.000 euro, un loc de veci in cimitirul Bellu, un autoturism Dacia Logan si doua certificate de proprietate emise de FPP, vila de la Sinaia, evaluata la peste 200.000 euro, 1/6 din casa si terenul din Str. Hagi Dina, in valoare de 6.000 €, si mai multe terenuri in Prahova, Dambovita si Ilfov. 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si