Procurorii continuă audierile în cazul micuţului Ştefan, mort la spitalul Sanador. Ce se întâmplă chiar în aceste momente cu medicul care l-a operat

Medicul care l-a operat pe micuţul Ştefan Alexandru la spitalul privat în Capitală este audiat chiar în aceste momente de procurori.

M.C.B., marți 06 noiembrie 2018 , 14:54

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Ştire în curs de actualizare 

Update: Medicul a ieşit pe uşa din dos şi nu a dorit să vorbească cu presa. Cel mai probabil se simte ruşinată de situaţia în care este pusă. Au fost 3 ore pline de audieri, dar nicio declaraţie din partea femeii care a contribuit la moartea micuţului. 

De mai bine de o oră, medicul care l-a operat pe Ştefan, copilul în vârstă de 1 an şi 10 luni care şi-a pierdut viaţa, este audiat de procurori.

Vă reamintim că Ştefan avea un an şi 10 luni, iar într-o sâmbătă dimineaţă s-a internat împreună cu mama lui la spitalul Sanador din Capitală. Urma să efectueze o operaţie simplă de hernie inghinală. Însă, după intervenţie şi trezirea din anestezie, micuţul s-a simţit tot mai rău şi după câteva ore a făcut stop cardiac.

"Era foarte somnolent după anestezie, am tot sesizat medicul, am tot sesizat că ceva nu este în regulă, pe la 11 noaptea i s-a făcut rău. Am mers disperată în camera asistentelor, a început să nu mai respire, nu aveau instrumentele necesare, a fost un haos, a fost un circ, nu ştiau de unde să îşi ia instrumentele, ce perfuzii să pună...total, total nepreăgătiţi şi incompetenţi. Am sunat la SMURD, l-au resuscitat mai bine de o oră. Şi-a murit copilul...copilul a rămas în morgă până astăzi", a afirmat mama copilului. 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si