"In jur de 10 persoane au fost chemate luni pentru audieri. Ar trebui sa se prezinte si patronul clubului Bamboo”, a spus seful Sectiei de urmarire penala din Parchetul Tribunalului Bucuresti, Bogdan Staicu.

El a precizat ca anchetatorii nu am putut inca face cercetarea la fata locului, precizand ca este putin probabil sa se poata intra luni in clubul Bamboo distrus in totalitate, pentru ca duminica erau inca barne care fumegau, iar acolo sunt in continuare pompierii, in stare de veghe.

Audierile vor avea loc la Politia Capitalei, procurorii Parchetului Tribunalului Bucuresti urmand sa completeze informatiile din dosar cu noi marturii ale persoanelor care au fost in clubul Bamboo in noaptea incendiului, dar si ale angajatilor clubului.

Procurorii au deschis sambata dosar penal, in urma incendiului din clubul Bamboo, fiind inceputa urmarirea penala in rem pentru distrugere din culpa, avand ca urmare vatamarea mai multor persoane.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

In aceeasi zi, procurorii au citat la audieri 20 de persoane, printre cei care au dat declaratii fiind angajati si clienti ai clubului. Audierile au continuat duminica, cand au fost chemate sa dea declaratii alte 15 persoane, dar au venit 20, printre care si administratorul clubului Bamboo, acesta fiind printre cei care au ajus la spital din cauza intoxicarii cu fum.

Unii dintre cei care au fost in clubul Bamboo in noaptea incendiului s-au constituit parti civile si au anuntat ca vor cere daune.

Patronul firmei Morgana Invest SRL, care detine clubul Bamboo, italianul Vincenzo Castellano, ar urma sa dea luni declaratii la politia Capitalei.

Cercetarile sunt facute de procurori de la Parchetul Tribunalului Bucuresti si ofiteri de la Serviciul Omoruri din Politia Capitalei.

In urma incendiului din Clubul Bamboo, 44 de persoane au ajuns la sase spitale din Capitala, pentru ingrijiri medicale, dintre care patru au ramas internate, trei la spitalele Floreasca si una la Pantelimon.

Printre persoanele care au ajuns la spital este si adminsitratorul clubului Bamboo.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si