"Incendiul nu a fost inca declarat lichidat. Este prematur sa declaram cauza incendiului", au declarat procurorii ala fata locului, adaugand ca, cel mai probabil, cladirea va fi dezafectata. Acestia au precizat ca au mers la fata locului pentru a putea face o evaluare.

Referitor la ancheta, mai multe persoane, printre care si angajati sau clienti ai clubului, au fost audiate in cursul zilei de ieri.

Audierile vor continua si zilele urmatoare.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

"Sunt citate in jur de zece persoane. Nu pot sa evaluez cate vom audia. Intentionam sa audiem cat mai multe, atat astazi, cat si in zilele urmatoare", au declarat acestia. Astazi ar putea fi chemat la Politia Capitalei si patronul clubului:  "Urmeaza sa fie citat procedural (n-r- patronul clubului).

"Banuiesc ca va fi audiat in cursul zilei de maine (duminica – n.r.). Era cu branula, era in spital, iesind printre ultimii a inhalat (fum- n.r.)”,

a a declarat avocatul Dumitru Badragan.

Procuroii au precizat ca nu pot oferi foarte multe detalii pentru ca exista o serie de acte care trebuie verificate si apoi vor putea trage o concluzie: "S-a obtinut o mare parte din documentele medicale. Am primit acte de la Primaria Sectorului 2, dar si de la institutiile medicale. Aceste acte trebuie evaluate inainte de a da o concluzie”.

Intrebati daca iau in calcul si posibilitatea unei "mane criminale", acestia au declarat ca nu exista niciun lucru care sa indice spre aceasta ipoteza.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si