Procurorul care s-a aruncat de la etajul al cincilea al Parchetului General a stat ”minute bune” pe pervaz! Mai mulţi muncitori care se aflau în zonă au încercat să o convingă să renunţe, iar unul a sunat la 112

Procurorul care s-a aruncat de la etajul al cincilea al Parchetului General a stat ”minute bune” pe pervaz, cu picioarele în afară. Mai mulţi muncitori care se aflau în zonă au încercat să o convingă pe Ramona Bulcu să renunţe la gestul său, au implorat-o să intre înapoi în birou, iar unul dintre ei a sunat la 112.

A.N.C, vineri 26 aprilie 2019 , 16:39

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Jurnalistul Ovidiu Vanghele redă, pe contul său de Facebook, relatarea unui martor care a asistat la incidentul de la Parchetul General, unde un procuror s-a aruncat de la etajul al cincilea al clădirii.

Citeste si: Sinucidere la Parchetul General! Procuroarea Ramona Bulcu s-a aruncat în gol

”Doamna procuror care s-a sinucis a deschis geamul de la etajul 5 şi s-a asezat pe pervaz, cu picioarele afară. A stat asa «câteva minute bune». Nişte muncitori aflaţi în zonă i-au strigat în repetate rânduri să nu cadă, să nu sară, au implorat-o să intre înapoi în birou. Unul dintre ei a sunat la 112 şi a vorbit cu operatoarea în tot acest timp, spunându-i ce se întâmplă”, a redat jurnalistul.

Citeste si: Tatăl fostului fotbalist Emiliano Sala a murit la 3 luni după accidentul în care şi-a pierdut fiul

Potrivit martorilor, Ramona Bulcu a părut că se râzgândeşte la un moment dat, însă şi-a făcut cruce şi s-a aruncat în gol, lovindu-se în cădere de cornişa de deasupra mezaninului.

Surse din cadrul anchetei au precizat că unii dintre muncitorii din zonă sunt audiaţi de către poliţişti.

Fostul purtător de cuvânt al Parchetului General, procurorul Ramona Bulcu, a murit, vineri, după ce s-ar fi aruncat de la etajul al cincilea al clădirii în care funcţionează instituţia, de la o înălţime de aproximativ douăzeci de metri.

Serviciul Omoruri a declanşat o anchetă.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si