Prodanca, în lacrimi! Ce a putut să scrie impresara în urmă cu câteva minute în dreptul unei fotografii de suflet! ”Nimic nu s-a schimbat de când ai plecat”

Anamaria Prodan a scris un mesaj emoționant în memoria mamei sale de Sf. Ion

Author: C.I. marți 07 ianuarie 2020 , 18:54

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Citeste si: Pastila de a doua zi: Administrare, eficienta si riscuri

Citeste si: Cine i-a fost alături Deei Maxer când încă era căsătorită cu Dinu?! „Statea noaptea cu mine”- wowbiz.ro

Anamaria Prodan nu a uitat-o pe mama ei, dimpotrivă, o are mereu în suflet, în special, în zilele în care regretata cântăreață de muzică populară ar fi fost sărbătorită.

Anamaria Prodan, declarație emoționată. ”Fără ea, sufletul meu este pustiu”

Din acest motiv, poate, în ziua de Sf. Ion., impresara este extrem de tristă și nostalgică după Ionela Prodan, femeia care i-a dat viață și căreia ea i-a stat alături până în ultima clipă. ”Fără ea, sufletul meu este pustiu. Niciodată nu am să îmi revin. Mama era unică, o ființă superbă, pe care am iubit-o atât de mult”, avea să se destăinuie Ana.

Anamaria Prodan este în lacrimi! ”C ât plangeam că lumea îți zicea doar ție “la mulți ani”

Mai mult, Anamaria Prodan este în lacrimi și azi, iar felul în care a scris câteva rânduri în memoria mamei sale demonstrează cât îi este de greu fără ea, deși a trecut aproape doi ani de când cântăreața a încetat din viață. ”Să-ți dăinuiască numele peste veacuri! Nu a existat un “Sfântul Ion” vreodată fără o petrecere uriașă la noi acasă. Draga mea mamă, și astăzi se va întâmpla la fel. Pentru că tu pentru noi ești aici și ne veghezi și te bucuri alături de noi...eu …azi, am să-mi sărbătoresc numele pe care tu ai insistat să-l port...Ionela...și ma gândeam cât plangeam că lumea îți zicea doar ție “la mulți ani”...pentru că nimeni nu știa că și eu sunt Ionela...nici azi nimeni nu mi spune nimeni...decât de “Sfânta Marie “! Așa ca nimic nu s a schimbat de când ai plecat! Te iubesc fără margine regina noastră”, a spus vedeta pe adresa ei de socializare, în dreptul unei fotografii de suflet.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si