Vineri, profesoara de limba franceză de la Şcoala "MIhai Bravu" din comuna Victoria, judeţul Brăila, s-a prezentat în faţa elevilor sub influenţa alcoolului. Imediat, profesoara a fost scoasă de la ore şi dusă la sediul Poliţiei din oraşul Însurăţei pentru a testată cu aparatul etilotest. Testul a arătat că profesoara avea o concentraţie de 1,18 mg/l în aerul expirat. Inspectoratul Şcolar Brăila a fost informat de poliţişti despre situaţie şi a cerut o anchetă la şcoală.

Citeste si: Tânăr din Prahova, sub control judiciar după ce convins mai multe fete minore să-i trimită fotografii indecente, iar apoi le-a şantajat

"Un comportament care aduce o pată pe obrazul colegilor care muncesc şi-şi fac datoria. Doamna profesoară e în concediu medical şi de aceea am solicitat colegilor ca în conformitate cu Legea Educaţiei să nu fie anchetată, dar să se meargă în continuare cu cercetarea privind fapta săvârşită. Când va reveni din concediu medical va fi cercetată”, a declarat Viorel Botea, inspector general al ISJ Brăila.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Unde au fugit azi noapte Irinel Columbeanu și Irinuca, direct de la aeroport. Avem imagini în exclusivitate- wowbiz.ro

Aceasta nu ar fi prima dată când profesoara are un comportament nepotrivit, a reieşit din discuţiile cu colegii săi şi părinţii elevilor.

Mai mult, profesoara nu a trecut ultimul test psihologic susţinut chiar luna trecută.

Citeste si: DSP Timiş nu a verificat niciodată firma care a făcut dezinsecţie şi deratizare în blocul din Timişoara. Bilanțul victimelor

Citeste si: Veste excelentă: Salariul minim pe economie va crește în 2020

"Nu a luat testul psihologic după data de 31 octombrie, urmează ca în perioada următoare să dea un test nou psihologic pentru a avea dreptul să profeseze până la sfârşitul anului.

Din discuţiile cu colegii se pare că doamna a mai avut şi cu alte ocazii un comportament necorespunzător”, a mai spus Botea.

Imediat ce profesoara se va întoarce din concediu medical, ea va fi audiată de comisia de disciplină. În funcţie de concluzii, vor fi dictate şi sancţiuni care pot merge până la desfacerea contractului de muncă.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si