Laura Luelmo în vârstă de 26 de ani, era profesoară în Spania. Tânăra a trecut prin chinuri inconfundabile înaite să moară. Criminalul a agrest-o sexual și a lovit-o cu bestialitate până când s-a stins din viață. Vestea șocantă i-a uluit pe cei apropriați ei dar și pe familia acesteia care se luptă acum prin tribunale pentru a-i face dreptate Laurei.

Citeste si: Un român a ucis o femeie apoi i-a lăsat trupul neînsuflețit pe treptele unei clădiri publice

Tânăra a fost ucisă de un fost pușcăriaș

Bernardo Montoya, în vârstă de 53 de ani, este cel care a chinuit-o până la moarte pe tânăra în vârstă de 26 de ani. Acesta a fost liberat din închisoare cu două luni înainte de a comite teribila faptă. Individul a petrecut ani buni în spatele gratiilor tot sub acuzația de omor. După ce și-a executat dentința, individul a ales să aibă o nouă victimă, mai exact tânăra profesoara care îi era vecină.

Bărbatul apusese ochii pe tânăra profesoară de arte în urmă cu ceva timp. De fiecare dată când Laura se întâlnea cu vecinul ei era profund speriată și panicată. Întrucât episoadele de acest fel deveniseră tot mai dese, femeia nmu a mai rezistat și i-a mărturisit iubitului ei că acest bărbat ciudat se tot ține după ea și nu-i dă pace. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Conform oamenilor legii, Montoya a târât-o cu forţa pe Laura în locuinţa sa, acolo unde a bătut-o cu bestialitate, apoi a agresat-o sexual şi, în cele din urmă, a pus-o la pământ cu o ultimă lovitură, cea care i-a fost fatală, în zona capului. Agresorul a lăsat cadavrul femeii în portbagajul maşinii, iar apoi a abandonat-o în zona Las Mimbreras. Cinci zile mai târziu, trupul neînsuflețit al tinerei profesoare a fost găsi.

Autoritățile au informat că, în urma autopsiei a reieșit faptul că tânăra avea peste 40 de răni pe tot corpul.

Citeste si: Doi copii de la un centru de plasament din Galați au fost agresați sexual de un bărbat

Familia profesoarei cere să i se facă dreptate

Vestea terifiantă i-a îngrozit pe apropiații tinerei, astfel că nu au putut trece cu ușurință peste această tragedie. În prezent, familia tinerei dar și apropriații acesteia își doresc ca ucigașul să plătească pentru fapta sa.

Bernardo Montoya, în vârstă de 53 de ani, a fost prezentat recent la Tribunalul din Huelva, Spania, unde s-a confruntat cu acuzaţii extrem de grave. În acest caz, anchetatorii cercetează și caută cu exactitate circumstanțele în care a fost produsă crima.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Citeste si: Un român a ucis o femeie care l-a refuzat, în Italia. Anchetatorii au considerat inițial că a fost o sinucidere


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si