Profesori prinsi cu "copiute" la examenul de titularizare
Actual

Profesori prinsi cu "copiute" la examenul de titularizare

M. P.
11 iul 2018

Nici profesorii nu mai sunt corecti! Doi dascali au fost eliminati din concursul pentru ocuparea posturilor vacante in invatamantul preuniversitar din judetul Giurgiu. Acestia au fost prinsi cu "copiute" si casti.

"La concursul de ocupare a posturilor si catedrelor vacante in invătămantul preuniversitar, ce a fost organizat la centrul de concurs de la Colegiul National "Ion Maiorescu" Giurgiu au fost inscrisi 272 de candidati, numărul posturilor vacante fiind de 1.476, dintre care 46 titularizabile, 128 de suplinire si restul fractiuni de catedre, iar astăzi, in timpul derulării examenului, doi candidati au fost prinsi de către supraveghetori, unul cu copiute si altul cu căsti, ambii fiind eliminati din examen", a declarat miercuri purtătorul de cuvant al Inspectoratului scolar Judetean Giurgiu, Georgeta Stănescu.

Citeste si: Mesajul incredibil al unei mame al carei fiu a promovat Bacalaureatul cu 6,53: ”Este o minune de la Dumnezeu!” Ce se ascunde in spatele acestei reusite te va impresiona

Contestatiile se pot depune la sediul ISJ Giurgiu in zilele de 17 si 18 iulie, urmand ca, in data de 24 iulie, să fie afisate rezultatele finale.

Citeste si: Un barbat a distrus masina din fata cazinoului din Targu Jiu, de ciuda ca a pierdut banii la jocurile de noroc

 

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook