Profesorii Alinei Ciucu, in stare de soc dupa moartea fetei: "A fost prima promotie a sectiei Studii de Securitate in 2014! Inca nu imi revin si regret enorm pierderea suferita!"

Alina Ciucu a lasat in urma un gol imens, fiind plansa de familie, colegi si proesori.

Author: Petru Luca Webeditor: A.N. vineri 15 decembrie 2017 , 20:01

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Marti seara, Magdalena Serban, o femeie originara din Craiova, a impins-o in fata metroului pe Alina Ciucu, o tanara de 25 de ani, aceasta pierzandu-si viata dupa ce a fost lovita de garnitura de tren. Tanara omorata a fost inmormantata vineri, in satul natal Listeava (judetul Dolj), fiind plansa de familie, de prieteni si de intreaga comunitate.

In ciuda faptului ca avusese o viata chinuita, Alina a terminat in 2011 liceul "Constantin Brancoveanu" din Dabuleni, luand BAC-ul cu note foarte bune.

Imediat dupa absolvirea liceului, Alina Ciucu a intrat la SNSPA, Facultatea de Comunicare si Relatii Publice, sectia Publicitate, pe locurile cu taxa, fiind una dintre studentele foarte apreciate de profesori. Asa se face ca Radu Carp, unul dintre dascalii victimei, a postat un mesaj emotionant pe Facebook, in amintirea fetei: "Primesc vestea tragica: Alina Ciucu, fata care si-a pierdut viata la metrou, a fost studenta noastra, a fost prima promotie a sectiei Studii de Securitate in 2014! Inca nu imi revin si regret enorm pierderea suferita.

O persoana nevinovata sa isi piarda viata in asemenea conditii...Dumnezeu sa o odihneasca!", a scris profesorul universitar.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si