Profesorul condamnat pentru crima de acum 20 de ani a dat in judecata o televiziune care i-ar fi stricat imaginea! Dan Pacurariu se judeca si cu universitatea care l-a concediat

Dan Pacurariu, profesorul universitar condamnat pentru o crima petrecuta in urma cu 20 de ani, a dat in judecata un post de televiziune care i-ar fi stricat imaginea.

Radu Constantin, miercuri 21 februarie 2018 , 21:30

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Dan Pacurariu, profesorul universitar condamnat pentru crima in urma cu cateva zile, a dat in judecata un post de televizune pe motiv ca i-ar fi stricat imaginea. Pacurariu solicita daune morale, dupa ce imaginea sa a fost prezentata in cadrul unui jurnal de stiri din toamna anului trecut, dupa ce profesorul a ajuns in boxa acuzatilor.

Profesorul condamnat pentru crima de acum 20 de ani ar putea postul inapoi

Profesorul universitar care a fost condamnat pentru crima a mai deschis un proces, importiva Universitatii Hyperion, pe care l-a si castigat. Dan Pacurariu a cerut executarea silita a institutiei pentru ca in 2016 i-a desfacut contractul de munca. Decizia de concediere a fost luata cu trei zile inainte ca profesorul sa fie arestat in cazul crimei din 2008, insa chiar si asa, avocatii lui au dovedit in instanta ca hotararea a fost una ilegala. Dan Pacurariu a castigat procesul la tribunal insa acesta a ajuns la Curtea de Apel. Exista in acest moment sanse mari ca profesorul sa primeasca despagubiri si chiar postul inapoi, cu toate ca a primit o sentinta de 18 ani de inchisoare. Nici aceasta hotarare, insa, nu este definitiva.

Cazul profesorului univesritar condamnat pentru o crima care a avut loc in urma cu 20 de ani este unul extrem de complicat. Anchetatorii sustin ca Dan Pacurariu a ucis-o pe fosta lui studenta, Mihaela Fulga, intr-o garsoniera din Titan, in 1998. Timp de 18 ani, politistii nu au putut sa-l puna sub acuzare pe Pacurariu, insa in 2016, dosarul a fost redeschis dupa ce ar fi aparut mai multi martori care sustin varianta omorului. Acestia au vorbit despre o adevarata obsesie pe care Pacurariu ar fi facut-o pentru fosta lui studenta, anchetatorii gasind in camera profesorului un adevarat altar cu fotografii ale Mihaelei, conform adevarul.ro.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si