Profețiile incredibile ale lui Mădălin Ionescu! Unele dintre ele s-au adeverit deja

Fostul prezentator TV, Mădălin Ionescu, a făcut o serie de previziuni care, crede el, se vor adeveri în următorii 30 de ani

G.S., duminică 30 decembrie 2018 , 16:56

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Deși susține că nu e "noul Nostradamus", Mădălin Ionescu a făcut o serie de previziuni care se vor adeveri în următorii 30 ani, după spusele fostului prezentator.

Printre aceștia, se numără teorii precum înlocuirea oamenilor de către roboți, găsirea unor noi surse de energie regenerabilă, dezvoltarea comunicării telepatice între oameni, precum și alte teorii despre religie sau România.

"În urmă cu mai mulți ani am scris o serie de predicții despre viitorul umanității.

Cred că sunt câteva zeci. Unele au fost confirmate deja de realități. Despre altele există deja  discuții în mediul academic și chiar la o scară mai largă... Și cred că acum e momentul să le public!", a declarat Mădălin Ionescu.

 

 

Vezi toate previziunile AICI


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
A izbucnit în lacrimi după ce a aflat votul publicului. Cine a părăsit competiția... A izbucnit în lacrimi după ce a aflat votul publicului. Cine a părăsit competiția Survivor România 2021? Eliminare neașteptată!
spotmedia.ro
Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază,... Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază, nimeni n-a venit să-l curețe (Galerie Foto)
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
b1.ro
Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion! Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion!
infoactual.ro
Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a... Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a impresionat o lume întreagă
infoactual.ro
CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de... CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de a face mult rău”
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si