Profețiile lui Arsenie Boca despre viitorul României

Părintele Arsenie Boca, care a trecut la cele veșnice în anul 1989 a făcut mai multe profeții cutremurătoare despre viitorul României. Ce se va întâmpla în România?

Author: Alina Raducu joi 25 noiembrie 2021 , 14:51

Profețiile lui Arsenie Boca despre viitorul României

Profețiile lui Arsenie Boca despre viitorul României

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Iată profețiile lui Arsenie Boca, despre care se spune că au îneceput deja să se adeverească!

Cum a profețit Arsenie Boca viitorul României

Cel supranumit „Părintele Ardealului”, Arsenie Boca, cunoscut mai ales pentru harul divin cu care reușea să ajute oamenii aflați în suferință, dar și pentru faptul că a făcut mai multe profeții înfricoșătoare despre viitorul României.

De-a lungul ultimilor ani, mai multe măicuțe care l-au cunoscut pe duhovnicul Arsenie Boca au făcut o serie de mărturisiri despre profețiile părintelui.

Înainte să moară, Arsenie Boca ar fi vorbit chiar și despre fenomenul migraționist care va afecta România înainte de plecarea în masă a românilor pentru a avea un trai mai bun. Pe când, unii călugări susțin că părinte Arsenie ar fi prevăzut chiar și căderea regimului comunist. 

Profețiile lui Arsenie Boca despre viitorul României

Profețiile lui Arsenie Boca despre viitorul României

Citeste si: „Nu am putut trăi cu ideea că l-am abandonat la 3 ani”. Mesajul de adio trimis de Cristian Stănilă, înainte de a se sinucide, în Vrancea- kanald.ro

Citeste si: „Mami, vino te rog că nu mai pot” Strigătul disperat al lui Alexandru către mama sa, înainte să moară! Tânărul s-a stins chiar sub ochii celei ce i-a dat viață- wowbiz.ro

Citeste si: Nostradamus preziceri 2022. Cele mai sumbre previziuni. Război între cele mai puternice state

„Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt îngăduite de Dumnezeu, Care este tovarășul de drum al fiecăruia, de la naștere până la moarte. Vor cădea și cei aleși. îmi pare rău că sunteți cei de pe urmă. Vă vor cerne. Vor pune impozite, taxe și alte îngrădiri. Vor lua totul!”, mărturisea Arsenie Boca, potrivit declarațiilor maicii Septimia de la Codlea, informează opiniatimișoarei.ro.

„Vor veni necazuri mai mari decât Munții Făgărașului. Ne-om duce la Munții Făgărașului și la dealul Prislopului să se prăvălească peste noi că nu mai putem rezista («Atunci vor începe să spună munților: Cadeți peste noi!, și dealurilor: Acoperiți-ne!» – Lc.23, 30). și ne-om duce la morminte să iasă afară și să intrăm noi de vii că nu mai putem rezista”, este o altă profeție făcută de Arsenie Boca.

Cum a ajuns Arsenie Boca un model pentru români

„Nu suntem născuți de timp, ci de veșnicie”, se adresa Arsenie Boca, românilor.

Totodată, părintele Arsenie Boca a lăsat în urmă și o serie de sfaturi duhovnicești pentru românii de pretutindeni, mai exact câteva lecții de viață pentru ca aceștia să trăiască fericiți și împăcați cu sine.

Citeste si: Răzvan Miheț și Gina Matache i-au luat pe cei doi copii de la Oana Matache! Cum au fost surprinși micuții fără mama lor- kfetele.ro

Citeste si: Hande Erçel și impresarul Hakan Sabancı formează cel mai nou cuplu: ”Totul merge bine, venim din vacanță”. Cum arată bărbatul care i-a furat inima faimoasei actrițe- radioimpuls.ro

„Nu suntem născuţi de timp, ci de veşnicie. Aşa se face, că avem într-o fărâmă de ţărână şi celălalt tărâm. Deşi trăim o vreme îmbrăcaţi de lumea aceasta, totuşi ni se întâmplă clipe când fratele vis şi sora moarte ne dau târcoale şi ne despică făptura în două”,  este una dintre lecțiile de viață lăsate de Arsenie Boca, românilor.

Citeste si: Profeția înfricoșătoare a Babei Vanga: „Cei care supraviețuiesc vor muri de o boală gravă”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si