Profilerul Madalinei Manole face publica o crima neelucidata in Romania! Cum a reusit un batran cu fracturi de coloana sa mearga 3 km inainte sa moara?

Profilerul roman din Canada, care a realizat ancheta paralela in cazul mortii Madalinei Manole, a facut public un caz incredibil din justitia romaneasca.

Radu Constantin, joi 18 ianuarie 2018 , 21:30

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Mihaela Brooks, romanca stabilita in Canada si care a realizat ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, a fost solicitata de familia unui batran ucis in conditii neelucidate, in Romania. Profilerul a facut publice, deocamdata, doar cateva lucruri din ancheta mortii batranului de 70 de ani, fara insa a-i spune numele.

Mihaela Brooks spune ca batranul a suferit rani si fracturi multiple inainte sa moara, insa expertul care a fost chemat la tribunal in acest caz a declarat ca acesta a putut sa mai mearga 3 km, in ciuda faptului ca avea coloana vertebrala rupta si multiple hemoragii intracraniene.

„Cazul este strigator la cer, de domeniul stiintifico-fantasticului. Un expert din Romania a declarat sub juramant, in tribunal, ca un batran de peste 70 de ani care avea fractura craniana – la modul ca scalpul a fost inlaturat pe o suprafata de 9 cm, cu 3 hemoragii intracraniene, cu coloana vertebrala fracturata, cu absolut toate coastele fracturate – de fapt 4 coaste erau fracturate in 4 locuri, cu genunchiul fracturat si cu laba piciorului fracturata la 90 grade, a fost in stare sa mearga 3 km, sa conduca o caruta 3 km in conditiile acestea.

Sunt experti parte care au contrazis total aceasta varianta, insa a caror opinie nu a fost luata in considerare de tribunal pentru ca primul expert-parte are cea mai mare putere.
Familia a incercat totul sa afle ce s-a intamplat cu cazul, a urmat procedura ca la carte. De fiecare data, membrilor familiei li s-a spus sa astepte, ca mai dureaza. In momentul in care au obtinut o hartie pentru tribunal sau dovezi de la locul faptei, li s-a spus ca a trecut termenul si nu se mai poate face nimic. Au incercat absolut totul mergand pe justitie: sa afle cum a murit batranul, care era tatal lor. Cazul este clasat, rezolvat, a murit.

 

 

Strigator la cer? Da! Asta se intempla cand tacem din gura, cand facem greseli de ancheta, cand orgoliul ne impiedica sa admitem ca am gresit si sa reluam ancheta”, spune Mihaela Brooks.
Profilerul care s-a ocupat si de moartea Madalinei Manole a lasat sa se inteleaga ca va incerca sa ajute familia in aflarea adevarului despre moartea tatalui lor si chiar va cere redeschiderea cazului in Romania.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si