Profilerul Mihaela Brooks despre cazul Sorina: ”Familia Șaramăt își traumatizează fiica adoptată prin expunerea în presă. Fata are nevoie de psiholog”

Mihaela Brooks, profilerul român din Canada care a lucrat la ”dosarul paralel” al morții Mădălinei Manole crede că familia Șaramăt a încercat să manipuleze opinia publică și că s-a autoincriminat în cadrul interviului dat pentru stirilekanald.ro.

Author: Radu Constantin joi 25 iulie 2019 , 09:43

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Mihaela Brooks a analizat interviul dat de soții Șaramăt, cei care au crescut-o pe Sorina, pentru stirilekanald.ro

și a venit cu câteva observații legate de afirmațiile acestora. Profilerul din Canada crede că cei doi au comis câteva greșeli care nu îi ajută în cadrul scandalului legat de adopție.

”Autoincriminare- dacă tot acuză și cer verificări pentru intervenții și șpagă, să se anuleze adopția și cei vinovați să plătească, atunci să se facă verificările și la cum au procedat ei în cazul fetiței adoptate

Minutul 9.00, cu Autoincriminare începând de la 9.11

"Domne, totul merge pe șpagă, să-nțeleagă... noi cu mari intervenții am putut să o adoptăm pe Andreea, deci ascultați-mă, deci cu mari intervenții la... noi dacă nu dădeam la șefa adopției, la managera de caz, noi nici acum nu...

adoptam pe Andreea."
Deci dacă au avut intervenție pentru Andreea, a fost OK să o poata adopta, dar acum acuză familia Săcărin că au avut și ei intervenții pentru adopția Sorinei și nu este corect.

Citeste si: Primele imagini cu Sorina Săcărin în noua ei casă din SUA

Exemple de strategii de manipulare a la Șaramăt

Min. 39.47 Dl. Șaramăt:

"Nici o autoritate nu ia măsuri, domne ca să știi de un copil de 3 săptămâni, e mort, e viu, a pus niște poze... Ministrul Muncii, care răspunde de această țară, această instituție..."
Sorina era/este copilul legal al familiei Săcărin și nici o autoritate și nici familia Săcărin nu au obligația să anunțe foștii angajați DGAPS de cum este Sorina.

Minutul 40.04 Dl. Șaramăt:

"Domne trebuie un psiholog, nu un psiholog particular... fetița este consiliată de un psiholog din Craiova, particular care este plătit cu bani..."
Nu știu ce diferență face Dl. Șaramăt între un psiholog privat și unul angajat la stat, dar să înțeleg că psihologii din Craiova iau bani (deci nu sunt plătiți în natură) pentru serviciile depuse și asta nu este un lucru bun?
Pentru că tot vorbim de psihologi și grija lor pentru binele unui copil, am vazut că își expun mediatic fetița lor adoptată, acceptă interviuri televizate cu fetița, acceptă imaginea fetiței în presă, acțiuni care o traumatizează și mai mult pe fetiță. De ce nu apealează pentru ea la un psiholog pentru a o ajuta să treaca peste desparțirea de Sorina?

Minutul 40.26 Dl. Șaramăt:

"Copilul este sechestrat"
Ha, Look who's talking! Culmea sechestrării! Cei care nu au avut nici un drept asupra Sorinei în ultimele două luni cât a fost la ei, acuză părinții legali ai Sorinei că o țin sechestrata!”, a scris Mihaela Brooks pe contul ei de socializare

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si