Cum va fi vremea Vineri

Vineri se face foarte cald, în schimb în weekend vremea se va răci brusc. Conform ANM, vremea va deveni caldă pentru această dată în toate regiunile, dar mai ales în cele sudice şi sud-vestice. Astfel, temperaturile maxime se vor situa între 13 şi 23 de grade, cu cele mai ridicate valori în sud-vestul extrem, iar cele minime vor fi cuprinse între 1 şi 11 grade.

Cerul va avea înnorări accentuate ziua în jumătatea de nord a ţării, iar noaptea în cea de est, unde, temporar, va ploua pe arii extinse. Vor fi mai ales averse şi se vor semnala descărcări electrice.

În zona înaltă de munte vor fi precipitaţii mixte, iar în restul timpului şi al teritoriului înnorările vor fi doar temporare şi ploile, izolat. Local, vor fi intensificări ale vântului în majoritatea regiunilor, cu viteze mai mari pe crestele înalte de munte. În prima parte a zilei de vineri în Maramureș, Crișana, cea mai mare parte a Transilvaniei și local în Banat și în Moldova. În cursul după-amiezii de vineri, astfel de fenomene se vor înregistra în special în regiunile sud-estice. 

Citeste si: Avertizare METEO! ANM anunță ploi în mai multe zone din țară

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși pe arii restrânse 15...25 l/mp, favorizând topirea parțială a stratului de zăpadă din zona montană.  

Vremea în weekend

În weekend vor fi răciri bruște de temperatură, vor fi ploi destul de multe și atmosfera va fi una mohorâtă.

Citeste si: Avertizare MAE! Vreme nefavorabilă cu preciptații și vânt puternic în Grecia

Vremea în București

Vremea în București [Sursa foto: PixaBay]

Sâmbătă, vremea se răcește tranșant și nu vor fi mai mult de 12 grade Celsius. Vom avea înnorări persistente, iar, trecător, o să plouă slab.

Duminică  prindem vreme rece și închisă. O să plouă destul de mult, iar temperatura se oprește la 10 grade.

Vremea la munte

Sâmbăta atmosfera se răcește simțitor și găsim vreme închisă. O să ningă, o să cadă și lapoviță, iar la altitudini mari va fi viscol.

Duminică se face mai răcoare, iar vremea devine rece pentru data din calendar. Vor predomina ninsorile, iar vântul va sufla mai tare în zona montana înaltă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si