Prognoza meteo, azi 26 noiembrie 2020. Dimineață rece și ceață

Joi dimineață, ANM eu emis mai multe coduri galbene de ceață. Temperaturile au fost negative.

Author: Andreea Bolocan joi 26 noiembrie 2020 , 11:45

vreme bucuresti azi chiciura prognoza meteo ANM cod galben
Prognoza meteo, azi 26 noiembrie 2020. Dimineață rece și ceață[Sursa foto: libertatea.ro]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Trecător, ceața se asociază cu burnița și cu depuneri de chiciură.

La deal și la munte se anunță vreme frumoasă, iar maximele se încadrează între 2 și 14-15 grade Celsius. Au fost emise coduri galbene în județele Sibiu, Brașov, Mureș, Harghita, Dolj și Satu Mare.

Vremea în București

Dimineața este friguroasă, cu temperaturi de minus 3 grade în centrul orașului și minus 5 grade la periferie. Mai apoi, prindem vreme bună: soarele strălucește toată ziua, iar temperaturile ajung la 11 grade Celsius. În noaptea de joi spre vineri se face iarăși frig și vor fi condiții de ceață.

Vremea la munte

La munte se face puțin mai cald, însă va fi o dimineață rece, cu ceață și depuneri de chiciură pe văi și în depresiuni. Apoi, domină atmosfera însorită, iar vântul se întețește pe creste.

Vremea în Dobrogea

În Dobrogea și cu Bărăgan găsim puțină ceață dimineața, însă, mai apoi, va domina atmosfera însorită.

Maximele ajung la valori normale pentru această perioadă.

Vremea în Moldova

În Moldova sudică și în nordul Munteniei, în prima parte a zilei se anunță nori de joasă altitudine sau ceață. După ce se risipește ceața, iese soarele, iar temperaturile ajung până la 7-9 grade Celsius. În jumătatea nordică a Moldovei și în Bucovina va fi ceață la câmpie, însă la deal și la munte soarele strălucește toată ziua.

Maximele ajung, și aici, pe la 8-9 grade.

Citeste si: Bianca Sandu de la „Puterea Dragostei” trece prin momente de cumpănă. Bruneta este în doliu: „Dumnezeu să o ierte!”

Citeste si: Sărbătoare pentru toți românii, de pretutindeni. Sănătate și bucurie celor care poartă numele marelui Sfânt

Vremea în Transilvania

În nordul Transilvaniei și în Maramureș găsim ceață în zonele joase.

Până la ora 11, județele Cluj și Satu Mare se află sub cod galben de ceață densă. Pe acolo pe unde ceața persistă, va rămâne frig toată ziua, iar temperaturile nu vor trece de 2 grade Celsius. În rest, se arată soarele, iar valorile termice sunt normale pentru data din calendar.

În ținuturile vestice se anunță atmosferă mohorâtă, cu ceață și nori de joasă altitudine.

În acest sens, a fost emisă o avertizare cod galben, valabilă până la ora 11 pentru județele Timiș, Arad și Bihor. Pe aici se anunță o zi rece, cu temperaturi modeste.

În Transilvania este ceață persistentă în zonele joase, iar județele Mureș, Harghita, Brașov și Sibiu se află sub cod galben de ceață densă și vizibilitate redusă până la ora 10. În depresiuni, după o noapte geroasă, joi, maximele nu trec de 2 grade Celsius. În zonele mai înalte, până la amiază iese soarele, iar temperaturile ajung la 8 grade.

Vremea în Oltenia

În Oltenia va fi ceață sau nori de plafon jos la câmpie, pe unde temperaturile vor fi ceva mai mici. Și pe aici este în vigoare un cod galben de ceață, valabil pentru județul Dolj, până la ora 9. În zonele înalte avem soare în cea mai mare parte a zilei, iar maximele urcă până la 10...12 grade.

În ținuturile sudice va fi o vreme frumoasă, însă, pe la câmpie este ceață în prima parte a zilei. Județul Teleorman se află și el sub cod galben de ceață până la ora 11. În regiunile deluroase domină atmosfera însorită, iar temperaturile urcă până la 14-15 grade în Dealurile Munteniei.

 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Avertizare ANM: Cod portocaliu de caniculă! România, lovită de un val de praf saharian Avertizare ANM: Cod portocaliu de caniculă! România, lovită de un val de praf saharian
spotmedia.ro
Hic Rhodos, hic salta, Clotilde! Hic Rhodos, hic salta, Clotilde!
spotmedia.ro
De ce Facebook și YouTube nu fac față asaltului de mesaje anti-vaccin? De ce Facebook și YouTube nu fac față asaltului de mesaje anti-vaccin?
b1.ro
Veste foarte proastă pentru românii care pleacă la mare pe A2. Autorităţile s-au gândit... Veste foarte proastă pentru românii care pleacă la mare pe A2. Autorităţile s-au gândit să facă asta tocmai acum
infoactual.ro
A aruncat BOMBA! Dezvăluirea ȘOCANTĂ a momentului: Am găsit-o pe Elodia! A aruncat BOMBA! Dezvăluirea ȘOCANTĂ a momentului: Am găsit-o pe Elodia!
infoactual.ro
Cristina Cioran trece prin momente grele. Actrița a născut prematur: „Rugaţi-vă” Cristina Cioran trece prin momente grele. Actrița a născut prematur: „Rugaţi-vă”
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si