Prognoza meteo. In urmatoarele zile va ninge si in Bucuresti
in zilele urmatoare meteorologii anunta o racire semnificativa a vremii si precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare inclusiv in Bucuresti, pe fondul unui val de aer polar care coboara asupra intregii Europe.
Vremea va fi in general inchisa. In regiunile din vestul, centrul si nordul tarii, pe parcursul zilei va ploua moderat cantitativ, iar seara si noaptea in Maramures, nordul Moldovei si Transilvania, pe arii restranse ploile se vor transforma in lapovita si trecator ninsoare.
in restul teritoriului doar izolat vor fi ploi slabe sau burnita. in zona montana, treptat, vor predomina ninsorile, iar vantul va sufla tare, mai ales in a doua parte a intervalului, viscolind ninsoarea. in special dupa orele amiezii, vantul se va intensifica local si temporar si in celelalte zone. Dimineata va fi ceata pe spatii mici in sud, in est si in centru. Temperaturile maxime se vor incadra intre 3 si 12 grade, iar cele minime intre -4 si 7 grade.
Duminica cerul va avea innorari si vor fi conditii de burnita sau ploaie slaba. Vantul va deveni in general moderat. Temperatura maxima va fi de 8...9 grade, iar cea minima de 4...5 grade. in primele ore ale zilei este posbil sa apara ceata.
Racirea vremii va fi accentuata, se va resimti pe timpul zilei in regiunile nordice si centrale, iar noaptea va cuprinde toata tara; temperaturile maxime se vor incadra intre -1 si 9 grade, iar cele minime intre -9 si 2 grade.
Cerul va avea innorari temporare. Se vor semnala precipitatii slabe, cu caracter local, predominant sub forma de ninsoare in nordul si centrul teritoriului si sub forma de ploaie, lapovita si ninsoare in celelalte zone. La munte va ninge. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona montana, unde pe creste va viscoli sau spulbera zapada, dar izolat si trecator si in restul tarii.
Luni cerul va avea innorari si, mai ales spre seara si in cursul noptii, se vor semnala precipitatii slabe cantitativ la inceput sub forma de ploaie, apoi si lapovita sau ninsoare.
Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 8...9 grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de 0 grade.
.Valorile termice vor continua sa scada in toata tara, astfel ca vremea va deveni mult mai rece decat in mod obisnuit pentru sfarsitul lunii noiembrie. Astfel, temperaturile maxime se vor incadra intre -3 si 5 grade, iar cele minime intre -12 si -2 grade. in nordul, nord-estul si centrul tarii si la munte, cerul va avea innorari temporare si local va ninge slab. in restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu unele innorari in prima parte a intervalului in regiunile sudice, unde ninsori slabe se vor semnala pe arii restranse. Vantul va avea intensificari in regiunile estice si centrale, dar si la munte, unde in zona inalta va sufla tare si va continua sa viscoleasca si sa spulbere zapada.
Marti remea va deveni rece pentru aceasta perioada din an. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in cursul zilei, cand trecator va ninge slab. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 2...3 grade, iar cea minima de -6...-4 grade.
Miercuri. Valorile termice diurne vor marca o crestere usoara fata de ziua precedenta in cea mai mare parte a tarii.
in jumatatea nordica a teritoriului, cerul va avea innorari temporare si, mai ales in a doua parte a intervalului, pe arii restranse va ninge slab. in celelalte regiuni, cerul va fi variabil. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in zona de munte, unde, cu precadere pe creste, va mai viscoli si spulbera zapada. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -2 si 6 grade, iar cele minime intre -10 si 0 grade.
Miercuri valorile termice diurne vor marca o crestere usoara fata de ziua precedenta. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 5...6 grade, iar cea minima de -6...-4 grade.
in zilele urmatoare valorile termice vor fi in crestere usoara, iar probabilitatea de precipitatii va fi mai ridicata in jumatatea nordica a tarii.

Vremea va fi in general inchisa. In regiunile din vestul, centrul si nordul tarii, pe parcursul zilei va ploua moderat cantitativ, iar seara si noaptea in Maramures, nordul Moldovei si Transilvania, pe arii restranse ploile se vor transforma in lapovita si trecator ninsoare. in restul teritoriului doar izolat vor fi ploi slabe sau burnita. in zona montana, treptat, vor predomina ninsorile, iar vantul va sufla tare, mai ales in a doua parte a intervalului, viscolind ninsoarea. In special dupa orele amiezii, vantul se va intensifica local si temporar si in celelalte zone. Dimineata va fi ceata pe spatii mici in sud, in est si in centru. Temperaturile maxime se vor incadra intre 3 si 12 grade, iar cele minime intre -4 si 7 grade.

Duminica cerul va avea innorari si vor fi conditii de burnita sau ploaie slaba. Vantul va deveni in general moderat. Temperatura maxima va fi de 8...9 grade, iar cea minima de 4...5 grade. in primele ore ale zilei este posbil sa apara ceata.

Racirea vremii va fi accentuata, se va resimti pe timpul zilei in regiunile nordice si centrale, iar noaptea va cuprinde toata tara; temperaturile maxime se vor incadra intre -1 si 9 grade, iar cele minime intre -9 si 2 grade. Cerul va avea innorari temporare. Se vor semnala precipitatii slabe, cu caracter local, predominant sub forma de ninsoare in nordul si centrul teritoriului si sub forma de ploaie, lapovita si ninsoare in celelalte zone. La munte va ninge. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona montana, unde pe creste va viscoli sau spulbera zapada, dar izolat si trecator si in restul tarii.

Luni cerul va avea innorari si, mai ales spre seara si in cursul noptii, se vor semnala precipitatii slabe cantitativ la inceput sub forma de ploaie, apoi si lapovita sau ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 8...9 grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de 0 grade.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

.Valorile termice vor continua sa scada in toata tara, astfel ca vremea va deveni mult mai rece decat in mod obisnuit pentru sfarsitul lunii noiembrie. Astfel, temperaturile maxime se vor incadra intre -3 si 5 grade, iar cele minime intre -12 si -2 grade. in nordul, nord-estul si centrul tarii si la munte, cerul va avea innorari temporare si local va ninge slab. in restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu unele innorari in prima parte a intervalului in regiunile sudice, unde ninsori slabe se vor semnala pe arii restranse. Vantul va avea intensificari in regiunile estice si centrale, dar si la munte, unde in zona inalta va sufla tare si va continua sa viscoleasca si sa spulbere zapada.Marti remea va deveni rece pentru aceasta perioada din an.

Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in cursul zilei, cand trecator va ninge slab. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 2...3 grade, iar cea minima de -6...-4 grade.

Miercuri. Valorile termice diurne vor marca o crestere usoara fata de ziua precedenta in cea mai mare parte a tarii. in jumatatea nordica a teritoriului, cerul va avea innorari temporare si, mai ales in a doua parte a intervalului, pe arii restranse va ninge slab. in celelalte regiuni, cerul va fi variabil. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in zona de munte, unde, cu precadere pe creste, va mai viscoli si spulbera zapada. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -2 si 6 grade, iar cele minime intre -10 si 0 grade.

Miercuri valorile termice diurne vor marca o crestere usoara fata de ziua precedenta. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 5...6 grade, iar cea minima de -6...-4 grade.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

in zilele urmatoare valorile termice vor fi in crestere usoara, iar probabilitatea de precipitatii va fi mai ridicata in jumatatea nordica a tarii.

Sursa: vremea.net


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si