Prognoza meteo pentru săptămâna viitoare! La ce să ne aşteptăm după temperaturile de 30 de grade

Administraţia Naţională de Meteorologie a actualizat prognoza meteo pentru săptămâna 29 octombrie-5 noiembrie.

Author: M. P. sâmbătă 27 octombrie 2018 , 17:11

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Temperatura aerului va avea valori semnificativ mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână în toate regiunile.

Temperatura aerului va avea valori semnificativ mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână în toate regiunile.

Cantităţile de

precipitaţii vor fi apropiate de normele climatologice ale săptămânii local în regiunile vestice şi nord-vestice şi vor fi în general deficitare în rest.

Prognoza meteo pentru Bucureşti

Prognoza meteo 29 octombrie- 5 noiembrie.  Vremea săptămâna viitoare la Bucureşti aduce temperaturi maxime de până la 24 grade Celsius/ Minimele termice de săptămâna viitoare vor coborî pe timpul nopţii până la  5 grade Celsius. Cerul se menţine parţial noros în timpul zilei, toată săptămâna, iar nopţile vor fi senine. Nu sunt anunţate ploi şi nu vor fi condiţii de ceaţă.

Prognoza meteo pentru Banat

Variaţiile minimelor termice vor fi similare cu cele ale maximelor. Acestea vor fi în scădere de la medii de 7...8

grade, la valori în jurul a 3 grade la mijlocul primei săptămâni, iar până în data de 28 octombrie vor creşte din nou până la medii de 10...11 grade. În a doua săptămână, temperaturile nocturne vor scădea până la valori medii de 6...7 grade. Probabilitatea de apariţie a ploilor va fi ridicată până în data de 25 octombrie şi în intervalul 28-31 octombrie

Prognoza meteo pentru Crişana

Citeste si: Rezultate Loto 6 din 49 joi, 19 martie 2023. Numerele extrase astăzi- Joker, Noroc LIVE. Ce premii pune la bătaie Loteria Română la tragerile de astăzi- kanald.ro

Citeste si: „E cadavru viu!” Ionuț este în comă, după ce s-a dus la medic cu o durere de măsea- wowbiz.ro

În a doua jumătate a intervalului, temperatura aerului va avea tendinţa de scădere până la medii ale valorilor maxime diurne de 15...16 grade şi ale valorilor minime nocturne în jurul a 6 grade. Probabilitatea de apariţie a ploilor va fi ridicată până la mijlocul primei săptămâni şi în intervalul 28-31 octombrie

Prognoza meteo pentru Transilvania

Minimele termice vor fi în scădere de la medii de 5...6 grade, la valori de -1...0 grade la mijlocul primei săptămâni, iar până în data de 28 octombrie vor fi din nou în creştere până la medii de 5...6 grade. În a doua săptămână, temperaturile minime nocturne vor scădea până la valori medii de 3...4 grade. Probabilitatea de ploaie va fi ridicată până în data de 26 octombrie, dar şi în cea de-a doua săptămână, cu precădere în jurul datei de 30 octombrie.

Prognoza meteo pentru Maramureş

În cea de-a doua săptămână, temperatura aerului va fi din nou în scădere până la medii ale valorilor maxime diurne în jurul a 15 grade şi ale valorilor minime nocturne de 4...5 grade. Probabilitatea de ploaie se menţine pe tot parcursul intervalului, dar va fi mai ridicată până la jumătatea primei săptămâni şi în zilele de 30 şi 31 octombrie.

Prognoza meteo pentru Moldova

În a doua săptămână, temperaturile nocturne vor fi în scădere treptată spre medii regionale în jurul a 6 grade. Probabilitatea de apariţie a ploilor va fi ridicată în jurul datei de 24 octombrie şi în zilele de 30 şi 31 octombrie.

Citeste si: Răzvan Miheț și Gina Matache i-au luat pe cei doi copii de la Oana Matache! Cum au fost surprinși micuții fără mama lor- kfetele.ro

Citeste si: Lino Golden, lovitură dură pentru Alex Velea! Cântărețul și-a acoperit tatuajul cu cel care l-a lansat în muzică- radioimpuls.ro

Prognoza meteo pentru Dobrogea

În a doua jumătate a intervalului, regimul termic va marca o scădere până la o medie a valorilor diurne de 15...16 grade şi a celor nocturne în jurul a 9 grade. Probabilitatea de ploaie va fi ridicată în zilele de 24, 30 şi 31 octombrie.

Prognoza meteo pentru Muntenia

Până la sfârşitul perioadei de prognoză temperaturile minime nocturne vor fi în scădere până la valori medii regionale în jurul a 7 grade. Probabilitatea de apariţie a ploilor va fi ridicată în jurul datei de 24 octombrie, precum şi în cea de a doua săptămână, în zilele 30 şi 31 octombrie.

Prognoza meteo pentru Oltenia

Între 1 şi 4 noiembrie temperaturile minime vor fi în scădere uşoară până la o medie de 6 grade. Probabilitatea de apariţie a ploilor va fi mai ridicată în data de 24 octombrie, precum şi în a doua săptămână de prognoza, mai ales în jurul datei de 30 octombrie.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si