Programa pentru Bacalaureat 2021 la Economie

Luna aceasta, elevii din România vor susține examenul de Bacalaureat. Examenele vor fi organizate în două sesiuni, una de vară și a doua de toamnă. În toamnă cei care au picat își pot încerca norocul, din nou.

Author: Georgiana Balaban miercuri 02 iunie 2021 , 14:47

Programa pentru Bacalaureat 2021 la Economie
Programa pentru Bacalaureat 2021 la Economie.[Sursa foto: edupedu.ro]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

A început numărătoarea inversă a examenului de Bacalaureat 2021. Până pe 4 iunie elevii se pot înscrie pentru a susține examenul maturității. Ei trebuie să completeze o cerere de înscriere și să anunțe dacă există anumite competențe sau rezultate școlare obținute de-a lungul anului, pe care doresc să le echivaleze.

Citeste si: Programa pentru Bacalaureat 2021 la Matematică

Bacalaureat 2021 la Economie. Programa pentru Bacalaureat 2021 la Economie

Răspunsul corect la cele 10 întrebări ale Subiectului I.
Completarea unui tabel și reprezentarea grafică, alături de efectuarea unor calcule și prezentarea formulelor utilizate pentru Subiectul II.
La Subiectul III va trebui să precizezi înțelesul economic al unui termen, să menționezi și să argumentezi anumite caracteristici și să oferi explicații referitoare la o anumită afirmație.

Calendar Bac 2021 – sesiunea iunie – iulie Probele de evaluare a competențelor, programate în perioada 14-16 iunie (Limba română),
16-17 iunie (Limba maternă),
18-23 iunie (Competențe digitale) și 23-25 iunie (Limbă străină), nu se mai susțin, ci vor fi echivalate.

Citeste si: Bacalaureat 2021. Consiliul Elevilor cere o sesiune specială de BAC în luna iulie

Programa pentru Bacalaureat 2021 la Economie
Programa pentru Bacalaureat 2021 la Economie.[Sursa foto: PixaBay]

31 mai – 4 iunie 2021 Înscrierea candidaților la prima sesiune de examen 28 iunie 2021 Limba și literatura română – proba scrisă
29

iunie 2021 Proba obligatorie a profilului – proba scrisă (Matematică sau Istorie)
30 iunie 2021 Proba la alegere a profilului și specializării – proba scrisă (Geografie, Informatică, Fizică, Chimie, Biologie, Economie, Psihologie, Sociologie, Filosofie, Logică)
1 iulie 2021 Limba și literatura maternă – proba scrisă.

Citeste si: Sorin Cîmpeanu- anunț pentru toți elevii din România. Ce se întâmplă din data de 5 mai 2021

Când se afișează rezultatele la Bac 2021, sesiunea iunie-iulie

5 iulie 2021 Afișarea rezultatelor la probele scrise

5 iulie 2021 – orele 12.00 – 18.00 – Depunerea contestațiilor

6 – 9 iulie 2021 Rezolvarea contestațiilor

9 iulie 2021 Afișarea rezultatelor finale

La fel ca și în anii trecuți, examenul de bacalaureat are o serie de reguli stricte pe care candidații trebuie să le respecte.

În caz contrar, ei sunt eliminați din examen.

Citeste si: ​Bacalaureat 2021. Astazi incep inscrierile la examen! Iata care este procedura si cand sunt programate primele probe!


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
SURVIVOR ROMANIA 2021. Eliminare TULBURATOARE la Survivor Romania 2021! ANUNTUL lui... SURVIVOR ROMANIA 2021. Eliminare TULBURATOARE la Survivor Romania 2021! ANUNTUL lui Daniel Pavel l-a daramat pe Zanni: "Nu mai are acceptul medicului sa intre pe teren!"
spotmedia.ro
Şobolanii lovesc din nou, în Bucureşti, de data asta în trafic. Cine și cum îi poate... Şobolanii lovesc din nou, în Bucureşti, de data asta în trafic. Cine și cum îi poate împiedica să mai saboteze semafoarele
spotmedia.ro
Exclusiv  România va arunca zeci de mii de doze de vaccin, pentru că serul expiră Exclusiv România va arunca zeci de mii de doze de vaccin, pentru că serul expiră
b1.ro
Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau... Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...
infoactual.ro
Tratament naturist pentru cancer. Carmen Harra: De opt ori mai eficient decât... Tratament naturist pentru cancer. Carmen Harra: De opt ori mai eficient decât chimiotarapia
infoactual.ro
Cum arată Dumnezeu? Prof. Dulcan: Nu este ca în niciuna din închipuirile noastre! Cum arată Dumnezeu? Prof. Dulcan: Nu este ca în niciuna din închipuirile noastre!
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si