Programul Litoralul pentru toţi 2022. „Litoralul pentru toți” este un program destinat turiștilor care doresc să vadă marea în extrasezon, când stațiunile și plaja sunt mai libere, dar încălzite

Litoralul pentru toți 2022

În 2022, programul „Litoralul pentru toți” începe mai devreme și se va desfășura în două etape: 3 mai- 20 iunie si  1 septembrie- 15 octombrie. În cadrul programului hotelurile de la malul mării, din toate stațiunile de pe litoral, se înscriu și oferă pachete turistice la prețuri reduse față de cele care sunt în mod normal.

Prima etapă a început pe 22 mai, iar turiștii care au vrut să își petreacă vacanța la mare s-au putut caza în hotelurile din stațiunile de la malul mării la tarife reduse. Prețurile au pornit de la 34 de lei pe noapte pentru o persoană.

Citeste si: VIDEO- Tragedie la malul mării. Un tânăr s-a înecat în Costinești. Este a patra victimă din ultimele zile

Pentru ediția din septembrie, programul „Litoralul pentru toți” se va desfășura în perioada 1 septembrie-15 octombrie. Potrivit litoralulromânesc.ro, hotelurile de 2, 3 și 4 stele care se înscriu în acest an în program, pot avea pachete turistice de șase nopți de cazare care încep de la 199 de lei/ persoană/ sejur.

Programul Litoralul pentru toţi 2022

Programul Litoralul pentru toţi 2022: Când începe şi cât costă cazarea în septembrie?

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Tarifele din luna mai au scăzut cu până la 70% spre deosebire de cele din vârful sezonului estival, potrivit Federației Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR). 

„Litoralul pentru toți” a ajuns la cea de-a 40-a ediție. Anul trecut, în cadrul programului au existat reduceri de până la 65%, chiar 70% mai mici decât în mod normal, în vârf de sezon. În 2021, prețurile la cazări au pornit de la 36 de lei pe noapte. 

Potrivit ofertelor, turiștii care au dorit cazare cu servicii de masă all-inclusive au trebuit să scotă din buzunar sume începând cu 160 de lei/ noapte/ persoană într-un hotel de 3 stele pentru minim 3 nopți de cazare.

Programul Litoralul pentru toţi 2022

Programul Litoralul pentru toţi 2022: Când începe şi cât costă cazarea în septembrie?

[Sursa foto: Facebook]

Cine poate beneficia de programul „Litoralul pentru toti”

Programul „Litoralul pentru toţi" este singurul program social din România care este susţinut în totalitate de mediul de afaceri, respectiv de patronatele hoteliere autohtone.

În cadrul programului se pot înscrie pentru a beneficia de vacanță la mare familiile care doresc să meargă la plajă în extrasezon. Tarifele propuse de hotelieri sunt pentru toate categoriile de turiști.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Citeste si: VIDEO- Zi neagră pe litoral. Salvamar mort când încerca să salveze un turist. Trei decese într-o zi

„Turiștii au toate motivele să aleagă o vacanță la mare în extra-sezon. În primul rând, tarifele sunt mult mai mici decât în luna august și ne așteptăm ca de această oportunitate să profite atât cei care nu au reușit să ajungă la mare în mijlocul verii, dar și turiștii care doresc a doua vacanță pe litoral.

Ne-am obișnuit în ultimii ani ca vremea să țină cu turiștii și în luna septembrie, astfel încât, conform prognozelor meteo actuale, aceștia se vor bucura de zile însorite la plajă până la sfârșitul lunii”, a spus Dragoș Răducan, prim-vicepreședintele executiv al Federației Patronatelor din Turismul Românesc.

Citeste si: Cod galben de vânt puternic pe litoral. Unele porturi sunt închise


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si