Programul Rabla Clasic va fi suplimentat cu peste 3.500 de tichete, in valoare de 23 de milioane de lei. Termenul de inscriere in program a fost prelungit

Programul Rabla Clasic 2016 a fost suplimentat cu 3.538 de tichete, in valoare de aproximativ 23 de milioane de lei, exclusiv pentru persoanele fizice, iar termenul de inscriere si de depunere a dosarelor a fost prelungit pana la data de 10 decembrie 2016, au anuntat, luni, reprezentanti ai Ministerul Mediului, aceasta fiind a treia suplimentare a programului din 2016.

luni 21 noiembrie 2016 , 13:36

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

„Aceasta noua suplimentare, in valoare de aproximativ 23 de milioane de lei, confirma succesul istoric pe care l-a inregistrat, anul acesta, programul RABLA. Cumuland bugetul initial al Programului si suplimentarile din iulie si octombrie, ne asteptam sa depasim 25.000 de beneficiari, pana la sfarsitul anului. Interesul fata de programul Rabla continua sa fie foarte ridicat si ma bucur ca am reusit sa identificam resursele pentru a inlocui si mai multe masini vechi cu autovehicule noi, mai putin poluante”, a declarat Cristiana Pasca Palmer, ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, potrivit News.ro.

Notele de inscriere vor putea fi introduse de catre producatorii validati incepand cu data de 23 noiembrie, ora 12.00, iar facturile aferente acestora vor fi emise numai incepand cu data de 9 decembrie 2016, potrivit ministerului.

Nota de inscriere este valabila maximum 120 de zile de la data emiterii, insa fara a se depasi data de 15 decembrie 2016, aceasta fiind si data-limita pentru depunerea ultimei cereri de decontare din cadrul programului.

Data pana la care proprietarii, persoane fizice sau juridice, se pot inscrie la producatori a fost prelungita pana la 10 decembrie 2016.

In plus, a fost introdusa posibilitatea prelungirii, pana la data de 31 martie 2017, a valabilitatii contractelor de finantare nerambursabila incheiate de catre producatorii validati cu Administratia Fondului pentru Mediu.

Producatorii validati care vor sa beneficieze de prelungirea valabilitatii contractelor pentru finantare nerambursabila pana la 31 martie 2017 si depunerea ultimei cereri de tragere in 15 decembrie 2016 pot merge la sediul Administratiei Fondului pentru Mediu pentru semnarea actelor aditionale, incepand cu 21 noiembrie 2016, transmit reprezentanti ai ministerului Mediului.

Aceasta este a treia suplimentare a Programului Rabla Clasic, dupa cele din iulie (4000 de tichete electronice) si octombrie (aproximativ 2000 de tichete).

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si