Programul RATB si METROREX de Revelion. Care va fi orarul mijloacelor de transport in comun

Mai multe linii RATB vor avea traseuld eviat in noaptea dintre ani, din cauza evenimentelor desfasurate in Piata George Enescu si Piata Revolutiei.

I. I., sâmbătă 30 decembrie 2017 , 15:57

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Astfel, in perioada 31.12.2017, ora 17:00- 01.01.2018, ora 05:00, se restrictioneaza total traficul rutier general pe Cal. Victoriei, intre Piata Victoriei si Str. Ion Campineanu, pe Str. Stirbei Voda, intre Str. Luterana si Victoriei, Str. George Enescu. Str. Episcopiei, Str. C-tin Esarcu, Str. Dem I. Dobrescu si Str. C.A. Rosetti, a anuntat RATB.

Program RATB de Revelion

Liniile 122, 137, 138 si 268 vor functiona pe traseele de baza intre terminalele „Cartier Latin”, „Carrefour- Cartier Militari”, respectiv „Valea Oltului" si intersectia Str.

Stirbei Voda- Str. Luterana, Str. I. Campineanu. apoi pe Str. Luterana, Str. G-ral Budisteanu, Bd. Dacia, Piata Romana, Bd. Gh. Magheru, Bd, N. Balcescu, Piata 21 Decembrie 1989, apoi traseele de baza.

Pe traseul modificat, autobuzele vor opri in statia „Calea Grivitei” (comun cu liniile 126, 178, 368), situata pe Str. G-ral. Budisteanu, statia „Calea Victoriei” (comun cu linia 133), amplasata pe Bd. Dacia, statia „Piata Romana” (comun cu liniile 300, 381 si 783) de pe Bd. Gh. Magheru si statia „Nicolae Balcescu” (comun cu linia 381), amplasata pe Bd. Nicolae Balcescu.

Liniile 126, 168, 226 si 368 vor functiona pe traseele de baza intre terminalele „Ghencea”, „Cartier Constantin Brancusi”, „Depoul Alexandria”, respectiv „Valea Oltului” si intersectia Str. Stirbei Voda/ Str. Luterana/ Str. I. Campineanu, apoi pe un traseu modificat, pe Str. Luterana, Str. G-ral Budisteanu, Bd. Dacia, Calea Dorobantilor, Piata Lahovari, Str. George Enescu, cu intoarcere prin Bd.

Gh. Magheru, Bd. Dacia, Str. Mircea Vulcanescu, apoi traseele de baza.

Pe traseul modificat pe sensul spre Piata Romana, autobuzele vor opri in statia „Calea Grivitei” (comun cu liniile 126, 178, 368) de pe Str. G-ral. Budisteanu, statia „Calea Victoriei” si statia „Piata Romana (comun cu linia 133) de pe Bd. Dacia.

Pe traseul de intoarcere vor opri in statiile „Piata Romana” (linii 126, 168, 226, 368) situate pe Bd.

Gh. Magheru, statia „Calea Victoriei” si statia „Biblioteca Academiei Romane” (linii 133, 168, 226) situate pe Bd. Dacia.

Linia 300 va functiona pe traseul de baza intre „Clabucet” si intersectia Bd. G-ral Gheorghe Magheru/ Str. George Enescu, apoi pe un traseu modificat in ambele sensuri pe Bd. G-ral Gheorghe Magheru, Bd. Nicolae Balcescu, pana la Piata Universitatii.

Pe traseul modificat, autobuzele vor opri pe ambele sensuri in statiile „Nicolae Balcescu” (comun cu linia 381) situate pe Bd.

Nicolae Balcescu.

Linia 362 va functiona pe traseul de baza intre „Piata Presei” si intersectia Cal. Victoriei/ Bd. Dacia, apoi pe un traseu modificat, Bd. Dacia, Piata Romana, Bd. G-ral Gheorghe Magheru, Bd. N. Balcescu. Piata Universitatii, Bd. Regina Elisabeta, apoi traseul actual.

Program METROREX de Revelion 2018

In noaptea de 31 decembrie 2017- 1 ianuarie 2018, trenurile de metrou vor circula intre orele 24:00- 1:00, la un interval de 10 minute si de la ora 1:00 pana la ora 5:00 la un interval de

20 minute. Conform Metrorex, vor fi introduse trenuri suplimentare, in functie de fluxul de calatori.
 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
SURVIVOR ROmania 2021. Zannidache, detalii in premiera despre relatia cu Ana Porgras!... SURVIVOR ROmania 2021. Zannidache, detalii in premiera despre relatia cu Ana Porgras! Starlin si Jador s-au incaierat in timpul Jocului de Recompensa! Cine i-a despartit?
demamici.ro
Naștere de vis într-un spital de stat din Austria. Maria: „M-am simțit ca un musafir... Naștere de vis într-un spital de stat din Austria. Maria: „M-am simțit ca un musafir într-un hotel, nicidecum ca o pacientă” | Demamici.ro
b1.ro
Cine este bărbatul de 68 de ani, din Onești, care a sechestrat și apoi a ucis doi... Cine este bărbatul de 68 de ani, din Onești, care a sechestrat și apoi a ucis doi muncitori, pe balconul locuinței sale. Criminalul a sunat chiar el la 112
monitorulcj.ro
Incendiu la Spitalul din Câmpia Turzii! Pompierii intervin de urgență Incendiu la Spitalul din Câmpia Turzii! Pompierii intervin de urgență
infoactual.ro
Ce se întâmplă când Luna Plină intră în Fecioară! Astrolog: „Atenție la vise!” Ce se întâmplă când Luna Plină intră în Fecioară! Astrolog: „Atenție la vise!”
infoactual.ro
Andreea Marin a vrut să își pună capăt zilelor: “Cum a fost cazul Mădălinei.” Cine a... Andreea Marin a vrut să își pună capăt zilelor: “Cum a fost cazul Mădălinei.” Cine a salvat-o!
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si