Proiect important pentru bucureșteni. Cum va arăta pasajul Doamna Ghica

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a anunțat, pe Facebook, că se lucrează intens la ridicarea pasajului Doamna Ghica. Acesta va ușura traficul din zona Colentina – Obor.

Author: K.B. luni 08 iunie 2020 , 18:09

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

"Asa va arata Pasajul Doamna Ghica! Imagini in premiera! Lucram intens pentru a fi gata in aceasta toamna. Astfel, se va rezolva problema traficului din aceasta zona foarte aglomerata- Colentina/Obor.

Pana acum, au fost realizate lucrări de relocare a utilităților si au fost efectuate lucrări de instalații pentru a putea devia traficul.

De asemenea, a fost realizat zidul de sprijin adiacent zonei trotuarului și au fost demarate lucrările de sapătura și execuția zidului de sprijin la una dintre rampe.

Citeste si: Ministrul Agriculturii face apel la procesatorii de carne. Fonduri de aproape un milion de euro

Citeste si: Discuții aprinse în casa Puterea Dragostei. Bianca și Daiana sunt la cuțite

Este planificată branșarea la rețeaua existentă de termoficare și devierea circulației pe breteaua nouă pentru a putea fi demarate forajele pentru coloanele forate, aferente fundațiilor de la pila 1 si culeea 1.

Lucrarile sunt realizate de colegii nostri de la Trustul de cladiri metropolitane.

Am depus toate eforturile pentru a depăși constrângerile generate de Starea de Urgență și pentru a continua execuția lucrărilor în condiții sigure pentru angajații noștri.

Citeste si: Maria Ghiorghiu, avertisment îngrijorător: „Ni se pare acum că totul va reveni la normal. Dar nu va fi deloc așa!"

Activitatea pe șantiere se desfășoară în parametri optimi și respectă toate măsurile de siguranță pentru angajați cât și normele igienice și sanitare impuse în această perioadă, în vederea protecției și prevenției răspândirii Covid 19.", a precizat Gabriela Firea.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si