Proiectul PSD de eliminare a 102 taxe nefiscale, aprobat rapid de Senat. Guvernul a calculat un impact bugetar de 1,6 miliarde lei

Cum se apropie.. campania electorală, cum se gândesc politicienii şi la popor. Aşa şi cu proiectul ..de eliminare a o sută două taxe ne-fiscale. Nici când şi-au votat mărirea pensiilor nu s-au grăbit atât de tare deputaţii noştri. ##VIDEO30865##

marți 25 octombrie 2016 , 19:14

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Cum se apropie.. campania electorală, cum se gândesc politicienii şi la popor. Aşa şi cu proiectul ..de eliminare a o sută două  taxe ne-fiscale. Nici când şi-au votat mărirea pensiilor nu s-au grăbit ..atât de tare deputaţii noştri.
"Ani la rand romanii, inclusiv noi, ne-am consumat nervii si timpul stind la cozi interminabile", a spus Liviu Dragnea, de la Parlament.
"Ani la rand cetatenii acestei tari au suportat umilinta de a fi trimisi de la un ghiseu la altul pentru a plati taxe, timbre si alte inventii impuse de-a lungul celor 20 si ceva de ani"
Pe parlamentarii nostri i-a lovit brusc grija de timpul si rabdarea electoratului. La initiativa mai marelui PSD, Liviu Dragnea, deputatii si-au batut propriul record de viteza si au adoptat aproape instant proiectul care elimina 102 taxe.
taxa radio-tv
timbrul de mediu pentru autovehicule
taxa consulara si de cetatenie
taxa pentru cazierul fiscal
taxa suplimentara pentru eliberarea pasaportului temporar
taxa pentru pierderea sau modificarea actelor
taxa extrajudiciara de timbru
taxa pentru permisele de pescuit recreativ sau sportiv
taxa pentru serviciile prestate de Ministerul de Interne pentru public
"Acest proiect de lege capata o turnura populist- electorala 13. 03. 17+ 13. 03. 42 a trecut intr-o viteza cum rar se vede in parlamentul Romaniei.
ca in doua saptamani un proiect de lege sa ajunga la votul final in camera deputatilor dupa ce a trecut si prin Senat", a spus Eugen Nicolaescu, deputat PNL.
"Eu ma bucur foarte tare ca legea asta a trecut in doua saptamani. asta dovedeste ca se poate. Eu personal am depus un proiect de lege acum 4 ani pentru eliminarea taxei de timbru pentru mediu.  ", a spus Octavian Popa, deputat ALDE.
Ba chiar si 7 ani i-a luat sa ajunga in plen proiectului de lege care trebuia sa hotarasca soarta patrimoniului sindicatelor! Iar soarta i-a ramas tot incerta!
S-au certat ei, deputatii adversari, dar au dat mana si au votat.
"Stimati colegi, va multumesc tuturor pentru acest vot", a spus Dragnea.
Dupa ce va fi promulgata de presedinte, eliminarea celor 102 taxe, va fi aplicabila de la anul.


"Ani la rand romanii, inclusiv noi, ne-am consumat nervii si timpul stind la cozi interminabile", a spus Liviu Dragnea, de la Parlament."Ani la rand cetatenii acestei tari au suportat umilinta de a fi trimisi de la un ghiseu la altul pentru a plati taxe, timbre si alte inventii impuse de-a lungul celor 20 si ceva de ani"


Pe parlamentarii nostri i-a lovit brusc grija de timpul si rabdarea electoratului. La initiativa mai marelui PSD, Liviu Dragnea, deputatii si-au batut propriul record de viteza si au adoptat aproape instant proiectul care elimina 102 taxe. "Acest proiect de lege capata o turnura populist- electorala. A trecut intr-o viteza cum rar se vede in parlamentul Romaniei. ca in doua saptamani un proiect de lege sa ajunga la votul final in camera deputatilor dupa ce a trecut si prin Senat", a spus Eugen Nicolaescu, deputat PNL.
"Eu ma bucur foarte tare ca legea asta a trecut in doua saptamani. asta dovedeste ca se poate. Eu personal am depus un proiect de lege acum 4 ani pentru eliminarea taxei de timbru pentru mediu.  ", a spus Octavian Popa, deputat ALDE.

Citeste si: Claudia Puican și Armin Nicoară fac eforturi intense să devină părinți: ,,E din ce în ce mai greu''- kanald.ro

Citeste si: Cum a fost, de fapt, relația Marcelei Fota cu fostul soț?! Acum a recunoscut: „Copilul meu nu știe”- wowbiz.ro

Ba chiar si 7 ani i-a luat sa ajunga in plen proiectului de lege care trebuia sa hotarasca soarta patrimoniului sindicatelor! Iar soarta i-a ramas tot incerta!S-au certat ei, deputatii adversari, dar au dat mana si au votat."Stimati colegi, va multumesc tuturor pentru acest vot", a spus Dragnea.Dupa ce va fi promulgata de presedinte, eliminarea celor 102 taxe, va fi aplicabila de la anul.

 

Citeste si: „Eu vreau psihic să fiu bine, ca în egală măsură, psihic să îl fac bine pe copilul meu. Dacă vreau mâine, eu stau cu unul de 18 ani, că așa vreau eu.” Marcela Fota a vorbit despre partenerul său- kfetele.ro

Citeste si: "Acum văd cum karma lucrează. Doriane ești la fel de țepar ca Donca, doar că tu ca personaj faci mai mult rău copiilor". Dorian Popa, pus la zid! Ce a făcut și de ce este aspru criticat- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si