Promisiunile lui Vanghelie pentru locuitorii Sectorului 5: "Vreau sa construiesc un oras in oras, un cartier cu 85.000 de locuinte"

Candidatul PSD la Primaria Sectorului 5, Marian Vanghelie, a anuntat ce intentioneaza sa faca daca va deveni primar. Vanghelie a primis ca va construi un oras in oras, adica un cartier cu 85.000 de locuinte, va investi in educatie si ii va ajuta si pe cei mai necajiti pensionari.

A.C., duminică 22 mai 2016 , 10:52

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

"In urmatoare perioada am in vedere doua tipuri de proiecte: unele administrative si altele politice. Pe lista celor administrative se gaseste constructia unui veritabil oras in oras, un cartier de 85.000 de locuinte grupate pe trei paliere: locuinte sociale pentru cei cu venituri mici, locuinte cu regim special pentru tinerii casatoriti si inca o grupa care va fi rezervata celor care au venituri si vor dori sa cumpere aceste locuinte", a scris acesta pe pagina lui de Facebook, potrivit Mediafax.

Totodata, Vanghelie a precizat ca va continua cu izolarea termica a tuturor blocurilor din sector, dar si cu proiectul lui „de suflet”: „invatamânt de calitate, sectorul 5 fiind un punct de reper pe zona asta, la nivelul Bucurestiului”.

„Am in vedere reabilitarea unora dintre scolile afectate si dotarea celorlalte, in asa fel incât sa stie toata lumea ca in sectorul 5 invatamântul e la nivel european", a motivat Marian Vanghelie.

Vanghelie nu a uitat nici de pensionari cu pensii mici, carora le promite ca programul de ajutoare sociale va fi reluat din 10 iunie.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si