Protest în fața spitalului unde a murit Ana Maria, tânăra din Brăila

Rudele și prietenii Anei Maria sunt revoltați și vor să se facă dreptate. Peste 30 de persoane s-au adunat în fața Spitalului Județean de Urgență pentru a protesta.

K.B., vineri 08 noiembrie 2019 , 15:24

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Ana Maria a murit din cauza unei erori medicale la scurt timp după ce a născut.

Citeste si: Mirela Tencariu era una dintre cele mai iubite profesoare în școala în care preda. A murit fulgerător, Mesajele elevilor ei

Citeste si: Cutremurător! Ce urma să se întâmple în locul în care Iulian a fost găsit mort

Citeste si: Adina Alberts, despre documentul CNSAS care îl vizează pe Viorel Cataramă: ”Unde ați mai întâlnit asemenea cretinism?”

Oamenii au aprins câteva lumânări și au lipit fotografia tinerei pe un gard și un scandat mesaje la adresa medicilor despre care spun că sunt vinovați de moartea tragică a tinerei. "Demisia! / Criminalii să meargă la pușcărie!", au strigat apropiații fetei.

"Când m-au chemat să semnez certificatul de deces îmi tremura mâna! Pâi cum, ea trebuia să îl semneze pe al meu, nu eu pe al ei. Iubita mea, scoală-te, nu pleca, fata mea! Mi-ai rupt sufletul, aoleu. De ce, Doamne? Cu ce am greșit? Unde pleacă fata mea? Pleacă și nu o să o mai văd niciodată. Vreau să mor în momentul ăsta, nu mai pot. Nu o să pot să trăiesc fără ea.", spunea printre lacrimi mama Anei Maria.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si