Protest la Ambasada Finlandei. Romanii au iesit in strada pentru o mama careia i s-au luat copiii. Se scandeaza: „MAE, reuneste familia Smicala”

Mai multe persoane protesteaza, la aceasta ora, la ambasada Finlandei din Capitala. Oamenii au venit sa o sustina pe Camelia Smicala, romanca condamnata cu inchisoarea in Finlanda, dupa ce copiii i-au fost luati de autoritati si dati in plasament. si asta dupa ce, fostul sot, cetatean finlandez, s-a plans autoritatilor ca femeia planuieste sa fuga din tara adoptiva.

A.L., duminică 21 mai 2017 , 15:21

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Camelia Smicala (Jalaskoski) traieste din primavara anului 2015 o drama de nedescris. S-a trezit cu executorii judecatoresti la usa, dupa o reclamatie formulata de fostul sot, finlandez. Acesta s-a plans autoritatilor ca fosta consoarta planuieste sa fuga din tara adoptiva, in Romania, impreuna cu cei trei copii ai lor. Femeia divortase de barbat dupa ce acesta se dovedise extrem de agresiv, inclusiv cu copiii. in ciuda acestui comportament din partea tatalui, autoritatile finlandeze i-au suspendat ei dreptul de a-si vedea copiii si i-au smuls din brate.

"Suntem culturi diferite si va amestecati in treburile interne ale unui alt stat"" - spun autoritatile finlandeze, foarte reticente in a negocia cu partea romana. Proteste de solidaritate se desfasoara nu numai in Capitala, dar si in Cluj-Napoca, Iasi, Constanta, Brasov si alte localitati.

B1.ro

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si